mulders-gm.nl

Guinness Record Boek

PUBLICATIE DATUM 2004-10-02
BESTANDSGROOTTE 4,3
ISBN 9789021541068
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Onbekend
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Guinness Record Boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen Guinness Record Boek online is nu zo eenvoudig!

Duik in het best verkochte boek ter wereld met verbazingwekkende feiten en ongeëvenaarde prestaties.Wist u dit ...? Het snelste meubelstuk ter wereld is een gemotoriseerde sofa, die een snelheid bereikt van 140 km per uur.Een sidderaal produceert shocks van 650 volt, waarmee hij een volwassen mens kan verdoven en een gloeilampje kan laten branden. De langste nagel aan een vinger was 68 cm.

... met zijn fauna en flora, en daar kunnen we als mensheid alleen maar respect voor hebben ... Guinness World Records books | Guinness World Records ... . De volgende dieren zijn stuk voor stuk op hun eigen manier uniek en hebben dan ook hun plaatsje in het Guiness World Record boek méér dan verdiend. Hond met de langste tong We weten allemaal dat honden graag hun tong showen, maar Puggy de Pekinees doet er nog ... 41 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop guiness boek eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Het Guinness Recordboek is een boek waar allerlei wereldrecords in staan. Je kunt erin opzoeken wie de oudste mens ter wereld is. Of wat de zeldzaamste postzege ... Digibron.nl, Guiness Record Boek ... . Je kunt erin opzoeken wie de oudste mens ter wereld is. Of wat de zeldzaamste postzegel is. Het boek verschijnt één keer per jaar. Mensen die de records vestigen komen overal vandaan. Ze vinden het een eer om met hun naam in het boek te staan. Als je er zelf in wilt komen, moet je een nieuw record bedenken. Je kunt ook ... En van de allerkleinste pony tot het allergrootste ruimtestation. Van interessante weetjes tot, eerlijk is eerlijk, best-wel-smerige feitjes. Zo zien de langste nagels ter wereld er niet echt smakelijk uit, kunnen we je wel vertellen na het inzien van de nieuwste versie van het recordboek! Het Guinness World Records van 2020 Ik vind het Guinness World Records 2019 echt te gek! Met super veel informatie en prachtige beelden is het voor kinderen een te gek boek. En met 255 pagina's kunnen we lekker lang vooruit. Daarnaast vind ik het een ideaal boek om bijvoorbeeld informatie uit te halen bij een spreekbeurt. 60 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met guinnes! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Alle uitslagen van de Olympische Spelen 1996, Gebonden met harde kaft, 1996, 208 pagina's, Nederlands, Zeer goed Dé jaarlijkse sensatie voor jong en oud: Guinness World Records 2019. Deze spiksplinternieuwe Nederlandse editie bevat weer duizenden records en recordfoto's. Het allerbeste cadeau voor alle leeftijden. Maak kennis met de meest verbluffende en illustere recordhouders en ontdek hoe zij de top bereikten. 157 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met guinness world records! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...