mulders-gm.nl

Gevangen in de zorgketen

PUBLICATIE DATUM april 2011
BESTANDSGROOTTE 9,94
ISBN 9789059725140
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Walter Stolz
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Gevangen in de zorgketen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Stolz. Lezen Gevangen in de zorgketen online is nu zo eenvoudig!

Anderhalf jaar lang heeft Marjolijn last van duizeligheid en een paar keer valt ze, zonder aanwijsbare oorzaak. Terwijl ze, als vriendin en documentairemaker, bekend stond om haar levenslust, haar vrolijkheid en haar glimlach, voelt ze zich in toenemende mate depressief. Na wisselende diagnoses door verschillende artsen wordt zij aan nader onderzoek onderworpen, en begint een steeds wanhopiger wordende reis langs medische specialisten en zorginstellingen.Walter Stolz beschrijft op openhartige wijze het laatste jaar uit het leven van zijn vrouw. Met veel respect voor de artsen en verpleegkundigen die haar geholpen hebben, legt hij de pijnlijke tekortkomingen van de Nederlandse gezondheidszorg bloot. Hij laat zien dat de manier waarop de zorg is georganiseerd, met name het ontbreken van duidelijke afspraken tussen ziekenhuizen en zorgverleners onderling, onvermijdelijk leidt tot verkeerde medische beslissingen. Zijn verslag is een ontroerende en overtuigende oproep tot het aanstellen van professionele begeleiders voor patiënten in de complexe ketenzorg..

...e pakketje door de grote drukte vertraging kan oplopen ... Gevangen in de zorgketen - In voor zorg! ... . Bij vragen kan een reactie van onze klantendienst ook iets langer op zich laten wachten. Gevangen in de zorgketen. verslag van een dwaaltocht door de gezondheidszorg. Auteur(s) Walter Stolz. NUR code(s) 402 Waargebeurde verhalen Imprint(s) Eburon Uitgever(s) Eburon Uitgeverij B.V. Taal Nederlands Vers. datum 01/03/2011 NSTC 100006303. Anderhalf jaar lang heeft Marjolijn last van duizeligheid en een paar keer valt ze, zonder aanwijsbare oorzaak. Terwijl ze, als vriendin en documentairemaker, beken ... Gevangen in de zorgketen | eReaders.nl ... . Terwijl ze, als vriendin en documentairemaker, bekend stond om haar levenslust, haar vrolijkheid en haar glimlach, voelt ze zich in toenemende Vorige week las ik in de Volkskrant een groot interview met Walter Stolz over zijn boek ; Gevangen in de zorgketen', over zijn aan kanker overleden vrouw. Gevangen in de Zorgketen 'Niemand voelde zich verantwoordelijk' Zo luidt de kop boven een 2 pagina groot artikel in de maandagochtend uitgave van de Volkskrant ... OMSCHRIJVING Anderhalf jaar lang heeft Marjolijn last van duizeligheid en een paar keer valt ze, zonder aanwijsbare oorzaak. Bestel Gevangen in de zorgketen eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De artsen besluiten de behandeling te staken, mede op zijn verzoek. Marjolijn de Vries overlijdt op 30 augustus 2007. Ze is dan 69 jaar oud. Stolz denkt nog elke dag aan haar. Gevangen in de zorgketen. Verslag van een dwaaltocht door de gezondheidszorg. Door Walter Stolz. Uitgeverij Eburon. ISBN 9789059724976 Prijs: 15 euro Gevangen in de zorgketen. Door. Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink - 27 juni 2011. 0. 222. Twitter. Pinterest. WhatsApp. Linkedin. Email. Tumblr. Verslag van een dwaaltocht door de gezondheidszorg Anderhalf jaar lang heeft Marjolijn last van duizeligheid en een paar keer valt ze, zonder aanwijsbare oorzaak. Terwijl ze, als vriendin ......