mulders-gm.nl

Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management

PUBLICATIE DATUM 2002-08-01
BESTANDSGROOTTE 8,77
ISBN 9789001210250
TAAL NEDERLAND
AUTEUR N.H.M. van Dam
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.H.M. van Dam. Lezen Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management online is nu zo eenvoudig!

Een praktijkgerichte benadering van organisatie & management is een van de meest bekende bedrijfskundetitels binnen het vakgebied Organisatie en Management. Deze uitgave biedt een brede inleiding op het genoemde vakgebied, waarbij de theorie veelvuldig toegelicht wordt met behulp van praktijkvoorbeelden. Het boek bestaat uit drie delen, te weten: `Omgeving en Organisatie´, `Mensen en Organisatie´ en `Structuur en Organisatie´. Elke organisatie is voor het realiseren van doelstellingen afhankelijk van de relatie met de omgeving of maatschappij. Mensen spelen een centrale rol binnen iedere organisatie, omdat zij de organisatie maken en er een onmisbaar onderdeel van zijn. De structuur betreft de wijze waarop mensen de organisatie inrichten en besturen. Interactief leerboekTer ondersteuning van het tekstboek is een werkboek verkrijgbaar, waarin de beschreven theorie wordt toegepast en getoetst. De `Organisatie & Management´-website is gekoppeld aan de verschillende hoofdstukken van het boek. Dankzij deze integratie ontstaat een interactief leerboek.

...fdstuk 7,8,11 Samenvatting H7 - Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management Handboek organisatie en management ... Een praktijkgerichte benadering van organisatie en ... ... . Een praktijkgerichte benadering is een interactieve en praktijkgerichte inleiding op het vakgebied. De theorie van management en organisatie wordt door de bekende auteurs Jos Marcus en Nick van Dam helder uitgelegd aan de hand van veel praktijkvoorbeelden. Het boek bestaat uit drie delen: Omgeving en Organisatie Een Praktijkgerichte Benadering van Organisatie en Management Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management is al jaren het meest gebruikte boek binnen het hoger onderwijs op het gebied van Organisatie en Management. De auteurs Marcus en Van Dam bieden je een zeer praktische en interactieve inleiding op dit vakgebied. Koop Handboek Organisat ... Een praktijkgerichte benadering van organisatie en ... ... . De auteurs Marcus en Van Dam bieden je een zeer praktische en interactieve inleiding op dit vakgebied. Koop Handboek Organisatie en Management van Marcus, Jos Dam, Nick van met ISBN 9789001895617. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Koop Handboek organisatie en management. Een praktijkgerichte benadering van Dam, N. met ISBN 9789001895600. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management bestaat uit drie delen die een duidelijke visie op het vakgebied weergeven, namelijk: van buiten naar binnen organisaties kijken. Deze drie delen zijn 'Omgeving en organisatie', 'Mensen en organisatie' en 'Structuur en organisatie'. de evolutie van organisatie & management 23 deel a omgeving en organisatie 59 1 omgevingsinvloeden 65 2 strategisch management 97 3 digitale transformatie 175 4 internationalisering 201 5 mvo, corporate governance en ethisch handelen 229 deel b mensen en organisatie 269 6 de toekomst van werk 275 7 human resource management 299 Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management jos marcus, nick van dam achtste druk isbn978-90-01-85024-1 nieuwpri Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 45,00 4 mar. '20 Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management, geschreven door Nick van Dam & Jos Marcus. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over M&O, bedrijfskunde, organisatiekunde, tentamenstof, Strategisch Management, Periode D ... Uit het boek Een praktijkgerichte benadering van Organisatie en Management: hoofdstuk 1, 2, 3 t/m 3.5, 6, 8, 9 en 10.3. ... praktijkgericht en toepasbaar. Men kan spreken over een interdisciplinaire benadering, ... Deze zet het functioneren van een organisatie (X) af tegen hoe in de organisatie samengewerkt zou moeten worden (Y). Een praktijkgerichte benadering van organisat...