mulders-gm.nl

Moordgeheim

PUBLICATIE DATUM april 2019
BESTANDSGROOTTE 6,55
ISBN 9789020632156
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Natasza Tardio
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Moordgeheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Natasza Tardio. Lezen Moordgeheim online is nu zo eenvoudig!

Nieuwe spannende thriller van succesvolle VA-auteur Moordgeheim is de tweede spannende novelle door YA­auteur Natas­za Tardio. Zij weet als geen ander met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten. In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Vast besloten haar opdracht tot een goed einde te brengen zet Cloe door, maar meer en meer slaan de twijfel en de angst toe. Hebben de getuigen van die vreselijke schietpartij wel allemaal de waarheid verteld en wie is de persoon die Cloe probeert tegen te werken?

...tasza meerdere non-fictie boeken waaronder de in januari 2017 uitgekomen ... Moordgeheim - Natasza Tardio - Thrillers and More ... ... 🔥 Bass Boosted Extreme 2020 🔥Car Race Music Mix 2020 🔥BEST ELECTRO HOUSE, EDM, BOUNCE, 2020 #001 - Duration: 45:18. Unity - Bass Music Recommended for you In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, ha ... Moordvrienden door Natasza Tardio (Zeker Weten Goed ... ... . Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Nieuwe spannende thriller van succesvolle VA-auteur Moordgeheim is de tweede spannende novelle door YA­auteur Natas­za Tardio. Zij weet als geen ander met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten. In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij Moordgeheim is de tweede spannende novelle door YA­auteur Natas­za Tardio. Zij weet als geen ander met weinig woorden een groot verhaal neer te zetten. In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Moordgeheim, van Natasza Tardio Artikelnummer: 9789020654615. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Moordgeheim 13+ Niet voor bange lezers! Beschrijving. De 17­jarige Cloe duikt voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond....