mulders-gm.nl

Een man voor mijn moeder

PUBLICATIE DATUM juni 2007
BESTANDSGROOTTE 7,31
ISBN 9789060056967
TAAL NEDERLAND
AUTEUR T. van Zanten
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een man voor mijn moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. van Zanten. Lezen Een man voor mijn moeder online is nu zo eenvoudig!

'Ik geef niet op,' zegt mijn moeder, 'toen met mijn rijbewijs zeiden ze ook allemaal: ''ga jij nog door?'' En mooi dat ik de achtste keer geslaagd was.'Een man voor mijn moeder is het waargebeurde verhaal van een moeder en een dochter.De moeder die na een in haar ogen 'fantastische relatie' in de steek wordt gelaten.De dochter die naast de drukte van een baan en een gezin met jonge kinderen haar moeder opvangt.De moeder die voor haar verdriet maar één oplossing ziet: een nieuwe man.De dochter die zich voorneemt die man voor haar bepaald niet alledaagse moeder te vinden.En daarin gaat ze ver, heel ver... Ze schrijft brieven op contactadvertenties, zoekt op internet, volgt interessante 'kandidaten' op straat.Een man voor mijn moeder is het ongekend openhartige relaas van een dochter-moeder relatie bij zwaar weer. Met de nodige humor vechten ze zich door de barre tijden. Wat ze samen meemaken is even ontroerend als hilarisch.

...ntieke of soortgelijke edtions van het boek Een man voor mijn moeder / druk 3! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene die u geïnteresseerd bent in: ... Een man voor mijn moeder - Tatjana van Zanten - Boekenschaap ... . 100%: Zanten, T. van: Een man voor mijn moeder / druk 3 (ISBN: 9789060056967) 2007, in het Nederlands, Uitgever: Bezige Bij, De, 3 . 'Ik ben mijn eigen opa' | Komt een man bij de dokter - Duration: 1:47. Komt een man bij de dokter 806,444 views Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: een man voor mijn moeder (-) waar filter verwijderen waar Categorie Een voor een arriveerden de mannen van mijn moeder. Sommigen lopend, anderen op de fiets, een enkeling met de bejaardentaxi. ,,Praat even met de gasten,'' zei mijn moeder, ,,ik ben nog met de ... ... Een man voor mijn moeder gemist? Kijk hier alle gemiste ... ... . Sommigen lopend, anderen op de fiets, een enkeling met de bejaardentaxi. ,,Praat even met de gasten,'' zei mijn moeder, ,,ik ben nog met de ......