mulders-gm.nl

Beter, slanker, sterker

PUBLICATIE DATUM juli 2015
BESTANDSGROOTTE 6,20
ISBN 9789044973860
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marjolijn de Cocq
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Beter, slanker, sterker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolijn de Cocq. Lezen Beter, slanker, sterker online is nu zo eenvoudig!

Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barnard tot dokter Frank, van marathon tot urbanathlon – vier jaar lang onderwierp journaliste Marjolijn de Cocq zich aan de vele voedings- en sporthypes die voorbijkwamen.Ze viel af en kwam weer aan, verbeterde persoonlijke records en raakte geblesseerd. En ondertussen diende de next best thing zich alweer aan…‘Je kunt wel hardlopen tot je blauw ziet, maar er is toch dat dingetje van vrouwenlijven en 40+ en zwaartekracht,’ aldus Marjolijn de Cocq. Beter, slanker, sterker is een hilarische en voor velen herkenbare roadtrip door de wereld van de gezondheidsgoeroes en -bewegingen.

...rnaliste Marjolijn de Cocq zich aan de vele voedings- en sporthypes die voorbijkwamen ... Beter, slanker, sterker eBook by Marjolijn de Cocq ... ... . Voor de meeste vrouwen een heel herkenbare vraag. Hoe word je Beter Slanker en Sterker? Wat is de beste manier om Beter, Slanker en Sterker te blijven? Die vraag gaat naar mate de leeftijd vordert wringen. We willen gezond oud worden. En lenig en sterk. En bovenal bikinislank. We willen alles blijven en kunnen doen. Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barn ... Beter, slanker, sterker van Marjolijn de Cocq | Boek en ... ... . Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barnard tot dokter Frank, van marathon tot urbanathlon - vier jaar lang onderwierp journaliste Marjolijn de Cocq zich aan de vele voedings- en sporthypes die voorbijkwamen.< Beter, slanker, sterker de mythe van de maakbare mens. € 17,95 Dit product is niet langer bestelbaar Op verlanglijstje. Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot ... Sterker nog, er blijken vaak wijze (en soms voor de hand liggende, maar ja, iemand moet het tegen je zeggen) lessen te schuilen in deze boeken. Dit geldt ook voor Beter, slanker, sterker van Marjolijn de Cocq . Beter slanker sterker Door Laudine Schuurman. Deel dit artikel. Dagboek Koen 20: "Dewi appt me dat ze nog wel eens van me droomt ... Slanker & sterker Ik vertelde al ettelijke malen dat ik wat gezonder leef, fanatieker train en meer groentes eet. ... Maar doordat ik wat strakker ben oogt het veel beter en belangrijker het voelt veel beter. Ik heb echter nog steeds een buikje alleen de taille omvang is met ongeveer 5 cm gekrompen. Op zoek naar een betere leefstijl? Gezonder, fitter, sterker, slanker? Begin eens met deze tips! Gezonder en beter komt niet vanzelf. Je zult moeten beslissen wat je veranderd wilt zien. Beter, slanker, sterker is een hilarische en voor velen herkenbare roadtrip door de wereld van de gezondheidsgoeroes en -bewegingen. Een hart onder de riem voor vrouwen die worstelen met hun uiterlijk, hun gewicht of de tand des tijds. Mijn mening: Dit boek was anders dan ik verwacht had en ik vermoed dat het daarom is dat ik zo vond tegen vallen. Beter, slanker, sterker is een hilarische en voor velen herkenbare roadtrip door de wereld van de gezondheidsgoeroes en -bewegingen. Toon meer Uitgaven van Marjolijn de Cocq. Beter, slanker, sterker Marjolijn de Cocq. Cut the crap Juan Belkhir / Marjolijn de Cocq. Gerelateerde boeken. Beter, slanker, sterker is een hilarische en voor velen herkenbare roadtrip door de wereld van de gezondheidsgoeroes en -bewegingen. Beter, slanker, sterker (paperback). Van vasten tot veganisme, van metabolismedieet tot glutenvrij, van dr. Neil A. Barnard tot dokter Frank, van ......