mulders-gm.nl

Parallelle werelden 2 - Reis naar de Oorsprong

PUBLICATIE DATUM augustus 2018
BESTANDSGROOTTE 3,96
ISBN 9789081685184
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Linda van den Boogert
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Parallelle werelden 2 - Reis naar de Oorsprong in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda van den Boogert. Lezen Parallelle werelden 2 - Reis naar de Oorsprong online is nu zo eenvoudig!

Communicatie is het sleutelwoord. Het is precies dat waar twee vriendinnen tijdens hun reis door Zuid-Mexico niet mee bezig zijn. Onbegrip stapelt zich op. Een veranderd reisgezelschap, een missie die maar moeilijk te volbrengen is. Tijdens een reis langs de ruïnes van de Maya's raken twee vriendinnen steeds meer van elkaar vervreemd.

... het in de gaten heb, al 13 jaar aan het voorbereiden ben ... Boek: Reis naar de oorsprong - Geschreven door Linda van ... ... .'' Op zoek naar artikelen van Parallelle werelden? Artikelen van Parallelle werelden koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Gratis verzonden Reis naar de oorsprong Linda van den Boogert • Boek • paperback. Samenvatting . Twee vriendinnen trekken langs de ruïnes van de Maya's in Mexico. De oude stenen geven hun oeroude verhalen prijs; over het ontstaan van de intelligente levensvormen op Aarde, over de miscommunicatie tussen de mens en de Aarde. Dit tweede deel van Parallelle Werelden geeft een verra ... Bureau ISBN - Parallelle werelden ... . Dit tweede deel van Parallelle Werelden geeft een verrassende kijk op het ontstaan van de mensheid en de wereld van de Maya's. Tegen de achtergrond van de eeuwenoude ruïnes van de Maya's in het kleurrijke Mexico schetst Linda van den Boogert met trefzekere pen haar spirituele reis naar de bron. Avontuurlijke kindervoorstelling "Parallelle werelden" Stap in de keuken en reis met ons mee naar allerlei verschillende werelden gemaakt van keukengerei en peulvruchten. Stap op de fiets, ga lekker liggen op het strand, kijk mee onder water en laat je verder meevoeren door de aanstekelijke muziek. Parallelle Werelden I REIS VAN HET EINDE NAAR EEN NIEUW BEGIN "Een droom leidt de reis in. Een reis die ik, zonder dat ik het in de gaten heb, al 13 jaar aan het voorbereiden ben." In dit eerste deel van een drieluik over een spirituele reis naar Mexico beschrijft Linda van den Boogert ons in heldere taal hoe deze reis al in de planning stond, lang voordat zij ervan op de hoogte was. Parallelle werelden. Werken. ... Reis naar de Oorsprong . Reis van het einde naar een nieuw begin . Personen Linda van den Boogert, Ellen van den Boogert, Lucielle van Okkenburg. NUR Codes (sub) 320 Literaire non-fictie algemeen, 340 Populaire fiction algemeen, 400 Non-fictie Vrije tijd/algemeen, 500 Reizen algemeen, 720 Esoterie algemeen. Reis naar de Oorsprong Linda van den Boogert • ebook • epub. Samenvatting . Een veranderd reisgezelschap, een missie die maar moeilijk te volbrengen is. Tijdens een reis langs de ruïnes van de Maya's raken twee vriendinnen steeds meer van elkaar vervreemd. Productinformatie . Binding: E...