mulders-gm.nl

ONDER DIENDERS

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 4,70
ISBN 9789050183772
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mirjam Elias
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen ONDER DIENDERS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Elias. Lezen ONDER DIENDERS online is nu zo eenvoudig!

ONDER DIENDERS 5e druk is een boek van Mirjam Elias uitgegeven bij Uitgeverij Balans B.V.. ISBN 9789050183772 ONDER DIENDERSNooit eerder heeft een journalist de dagelijkse praktijk van Nederlandse politieagenten van zo nabij mogen meemaken. Twee jaar trok Mirjam Elias op met de dienders van Politie Haaglanden. Moordzaken, invallen, vechtpartijen, van extreme emotie bij- ongevallen, zij was erbij.Onder dienders is zeldzaam openhartig over eenzaamheid van politiemensen, over humor, agressie, onderlinge discriminatie en de worsteling met de vernieuwing.Onder dienders is meeslepend boek over de onbekende binnenwereld over hun onvoorstelbaar moeilijke taak, over hun gedrevenheid, hun saamhorigheid, hun teleurstellingen, nederlagen en moed.

...s af onder politieradar 'De politie registreerde aantal misdrijven minder, wil niet zeggen dat criminaliteit is gedaald' ... De politie is overvraagd, onder de sterkte en te zwak ... ... ... Bij de politie wordt niet gewerkt met een radar. Sommige werkzaamheden worden onder een figuurlijke radar uitgevoerd, omdat dit wettelijk is voorgeschreven. Onder 't perron. 250 likes · 5 talking about this · 1 was here. Samen sporen naar inclusie... In de documentaireserie 'Dienders' kregen de regisseurs de vrije hand om acht aspiranten van de Politieacademie in Rotterdam op de voet te volgen tijdens het eerste jaar van hun opleiding. Bart, Bjorn, Harun, Louanne, Michiel, Nanouk, Sammuel en Viggo zijn na een strenge selectie aan de Politieacademie in R ... De politie is overvraagd, onder de sterkte en te zwak ... ... . Bart, Bjorn, Harun, Louanne, Michiel, Nanouk, Sammuel en Viggo zijn na een strenge selectie aan de Politieacademie in Rotterdam toegelaten. De politie heeft vanochtend in alle vroegte een stomdronken fietser van knooppunt Hoevelaken gehaald. De fietser verklaarde in het centrum van Amersfoort te zijn geweest en op weg naar huis te zijn. Voor de zesdelige serie Onder de radar: Speciale Eenheden in actie kreeg documentairemaker Jessica Villerius exclusieve toegang tot de anti-terreur eenheid van Nederland. Deze eenheid, die bestaat uit de arrestatieteams en anti-terreurteams van de politie en defensie, wordt de DSI genoemd: Dienst Special Interventies....