mulders-gm.nl

De hinkende mens

PUBLICATIE DATUM maart 2016
BESTANDSGROOTTE 9,50
ISBN 9789035253155
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hugo Camps
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De hinkende mens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugo Camps. Lezen De hinkende mens online is nu zo eenvoudig!

De hinkende mensIn deze bundel zijn de beste reportages, interviews en brieven Samengebracht die Hugo Camps de afgelopen dertig jaar voor Elsevier schreef. Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel eigen stijl die Camps’ werk kenmerkt.Camps zit zijn personages dicht op de huid, op zoek naar de hinkende mens. De benadering is tegelijk liefdevol en vlijmscherp.Maak kennis met koning Boudewijn, reis mee naar de kust van Knokke, zit samen met Camps en Brigitte Bardot voor het haardvuur, spreek met Frank Rijkaard in Milaan, ontmoet Jacques Delors, Katja Schuurman en Willy Brandt. En lees zijn brieven aan onder anderen Hugo Claus, prinses Máxima en André Hazes.Speciaal voor deze bundel interviewde Camps zichzelf.

...ns, geschreven door Hugo Camps, koopt u bij Boeken ... Bureau ISBN - De hinkende mens ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Camps, Hugo - De hinkende mens Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De hinkende mens In deze bundel zijn de beste reportages, interviews en brieven Samengebracht die Hugo Camps de afgelopen dertig jaar voor Elsevier schreef. Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel ... De hinkende mens, Hugo Camps - Ebook - 9789035253155 | AKO ... ... . Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel eigen stijl die Camps' werk kenmerkt. Camps zit zijn personages dicht op de huid, op zoek naar de hinkende mens. De benadering is tegelijk liefdevol en vlijmscherp. Maak kennis met koning ... Bestel De hinkende mens van Hugo Camps. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De hinkende mens In deze bundel zijn de beste reportages, interviews en brieven Samengebracht die Hugo Camps de afgelopen dertig jaar voor Elsevier schreef. Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel eigen stijl die Camps' werk kenmerkt. Camps zit zijn personages dicht op de huid, op zoek naar de hinkende mens. De benadering is tegelijk liefdevol en vlijmscherp. De hinkende mens In deze bundel zijn de beste reportages, interviews en brieven Samengebracht die Hugo Camps de afgelopen dertig jaar voor Elsevier schreef. Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel eigen stijl die Camps' werk kenmerkt. Camps zit zi De hinkende mens In deze bundel zijn de beste reportages, interviews en brieven Samengebracht die Hugo Camps de afgelopen dertig jaar voor Elsevier schreef. Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel eigen stijl die Camps' werk kenmerkt. Camps De hinkende mens. De hinkende mens In deze bundel zijn de beste reportages, interviews en brieven Samengebracht die Hugo Camps de afgelopen dertig jaar voor Elsevier schreef. Een feestbundel met prachtverhalen in de geheel eigen stijl die Camps' werk kenmerkt. Camps zit zijn personages dicht op de huid, op zoek naar de hinkende mens. De benadering is tegelijk liefdevol en vlijmscherp. De hinkende mens In d...