mulders-gm.nl

Sportkookboek

PUBLICATIE DATUM juli 2001
BESTANDSGROOTTE 8,3
ISBN 9789072047861
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carlien Harms-Aris
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sportkookboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlien Harms-Aris. Lezen Sportkookboek online is nu zo eenvoudig!

Het belang van een gezonde voeding staat voor (top)sporters niet ter discussie. Een optimale voeding draagt bij om maximaal te kunnen presteren. In de praktijk blijkt het vaak een probleem te zijn voor sporters om dat ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. Met name de warme maaltijd komt in de knel door de vele trainingen en soms lastige trainingstijden. Met dit sportkookboek wilden de auteurs de sporters helpen bij het zoeken naar en bereiden van gezonde en gevarieerde warme maaltijden.

...ters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen ... Boekrecensie: Het sportkookboek | Gezondheidsnet ... . Zo halen ze het maximum uit hun trainingen en zorgen ze ervoor dat hun lichaam goed herstelt na een inspanning. Het sportkookboek. Verbeter je sportprestaties met de juiste voeding. Stephanie Scheirlynck. Het meest volledige sportkookboek van de bekendste topsportdiëtiste; Met de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren.Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen ... Home | Stephanie Scheirlynck ... .Voor sporters is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment binnen te krijgen. Het sportkookboek voor duursport. Verbeter jouw prestaties met de juiste voeding. Stephanie Scheirlynck. Een eigen sportkookboek voor duursport, met een keur aan gerechten voor elk moment van de dag; Steeds meer mensen sporten en je voeding speelt een cruciale rol om goede resultaten te behalen. Het sportkookboek voor duursportMet de juiste eetgewoontes kun je je sportprestaties verbeteren! Na het grote succes van Het Sportkookboek, ontwikkelde sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck een sport-en-eetgids voor ieder type sporter, of je nu professioneel of recreatief sport. Het Sportkookboek voor duursport is toegespitst op individuele sporters die gedurende een (middel-)lange tijd een ... Het sportkookboek is de geavanceerde en geüpgrade variant van...