mulders-gm.nl

Hoe ver nog naar Bethlehem?

PUBLICATIE DATUM 2004-09-01
BESTANDSGROOTTE 9,64
ISBN 9789062387885
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kevin Crossley-Holland
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hoe ver nog naar Bethlehem? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kevin Crossley-Holland. Lezen Hoe ver nog naar Bethlehem? online is nu zo eenvoudig!

Maria en Jozef, een ezel en een os. Rondtrekkende herders en een lam. Een heldere ster die hen de weg wijst. Drie wijze koningen en een wrede koning. Een engelenkoor en een pasgeboren kind dat het licht van de wereld is. Tezamen vormen zij de stemmen van Kerstmis en vertellen de een na de ander op een nieuwe manier het aloude verhaal van het geboortefeest. Kevin Crossley–Holland maakt in zijn poëtische tekst het mysterie en de magie van de geboorte van Jezus opnieuw herkenbaar en beleefbaar. De kleurrijke illustraties van Peter Malone, die aan de traditie van de oude meesters doen denken, geven een eigen glans aan dit bijzondere kerstverhaal.

...Bethlehem - Kevin Crossley Holland. Maria en Jozef, een ezel en een os ... Boekwinkeltjes.nl - Hoe ver nog naar Bethlehem? ... . Rondtrekkende herders en een lam. Een heldere ster die hen de weg wijst. Drie wijze koningen en een wrede koning. Een engelenkoor en een pasgeboren kind dat het licht van de wereld is. Hoe ver nog naar Bethlehem - Kevin Crossley Holland. Maria en Jozef, een ezel en een os. Rondtrekkende herders en een lam. Een heldere ster die hen de weg wijst. Drie wijze koningen en een wrede koning. Een engelenkoor en een pasg ... Maria en Jozef gaan naar Bethlehem, waar Jezus wordt ... ... . Drie wijze koningen en een wrede koning. Een engelenkoor en een pasgeboren kind dat het licht van de wereld is. Hoe ver nog naar Bethlehem? | ISBN 9789062387885 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hoe ver nog naar Bethlehem? book. Read 58 reviews from the world's largest community for readers. Als we dit boek een geromantiseerd kerstverhaal zouden ... Hoe ver nog naar Bethlehem?.pdf PUBLICEER DATUM september 2004 SCHRIJVER Kevin Crossley-Holland...