mulders-gm.nl

Als het op nadenken aankomt, weet ik van geen ophouden

PUBLICATIE DATUM 2008-10-02
BESTANDSGROOTTE 7,38
ISBN 9789050189743
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.J. Klei
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Als het op nadenken aankomt, weet ik van geen ophouden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Klei. Lezen Als het op nadenken aankomt, weet ik van geen ophouden online is nu zo eenvoudig!

Als mensen je aardig vinden, komt het nieuws vanzelf, placht A.J. Klei te zeggen. En Bert Klei wás aardig. Hij ging niet gebukt onder verheven opvattingen over de journalistiek. En het leven vatte Klei al even luchtig op. Hij legde dat leven vast in subtiele stukjes over kleine gebeurtenissen, in zacht ironische waarnemingen betrapte hij de alledaagsheid van ons bestaan. Tussen kerk en kroeg, tussen Concertgebouw en Albert Cuyp, tussen redactielokaal en het naaktstrand.

...or- en doorslecht wezen! Ons gouden hart is van geblakerd lood! Theodor Holman (1953) is columnist, schrijver, televisie- en radiomaker ... Bert Klei - Wikipedia ... . Voetbalmo­narch van Zegge weet van geen ophouden: 'De zenuwen heb ik voor een wedstrijd nog steeds' 16 mei De 44-jarige Roland van Hooff weet van geen ophouden. „Als ik foto's van Boris Johnson zie, ... en dat kan ervoor zorgen dat een coronavirusinfectie harder aankomt. ... We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Als je het niet meer op kunt houden, trek dan zo snel mogelij ... De gevolgen van te veel nadenken - Gezonder Leven ... . ... We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt. Als je het niet meer op kunt houden, trek dan zo snel mogelijk door. Hoe langer je wacht met doortrekken, hoe meer de wc naar poep gaat stinken. Probeer een zo afgelegen mogelijk toilet te vinden. In een huis kun je naar de wc gaan in de badkamer boven ("Ik moet even mijn tanden poetsen" of "Ik heb iets nodig van boven"). Adem rustig in en uit. Na een tijdje verandert dit en weten ze van geen ophouden. Door deze vrijheid blijft het voor iedereen leuk. Verhalen vertellen. Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Ze krijgen een lijstje mee waar alle activiteiten op staan, hierdoor weet zowel de ouder als het kind waar ze heen moeten. Ik ben 52 jaar, gezond van lijf en leden en woon in Amsterdam. Ik heb geen ervaring met aspergesteken maar ik hoop dat ik met de juiste instelling/motivatie plus goede begeleiding snel het vak onder de knie zou krijgen. Bij voorbaat dank voor het lezen van deze mail en wie weet, misschien tot snel! Ik hoor niets terug....