mulders-gm.nl

PM-reeks - Levenslooppsychologie

PUBLICATIE DATUM juli 2004
BESTANDSGROOTTE 4,8
ISBN 9789024416578
TAAL NEDERLAND
AUTEUR N. Rogels
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen PM-reeks - Levenslooppsychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Rogels. Lezen PM-reeks - Levenslooppsychologie online is nu zo eenvoudig!

Levenslooppsychologie beschrijft de ontwikkeling van jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Deze levensfasen worden besproken aan de hand van vijf ontwikkelingslijnen: de fysiologische ontwikkeling, de cognitieve emotionele ontwikkeling, de ontwikkeling van de persoonlijkheid en de sociale ontwikkeling. Het boek bestaat uit vier delen. Het eerste deel schetst het theoretisch kader. Het tweede, derde en vierde deel beschrijven de ontwikkeling per levensfase. Voor elke levensfase worden twee specifieke leeftijdsgebonden themas nader uitgewerkt. In de jongvolwassenheid staan ouderschap en huwelijk/echtscheiding centraal. De overgang en het grootouderschap zijn de themas voor de volwassenheid. Voor de laatste levensfase bespreekt de auteur pensionering en zingeving. In deze editie zijn de meest recente wetenschappelijke inzichten verwerkt, dit heeft tevens geleid tot het toevoegen van een nieuwe ontwikkelingslijn: de emotionele ontwikkeling. Bovendien heeft deze herziene vijfde druk een frisse nieuwe uitstraling gekregen door veel fotografie en extra kleurgebruik. Het boek is in de eerste plaats geschreven als studieboek voor het hoger onderwijs en kan worden gebruikt binnen een breed scala van opleidingen: (toegepaste) psychologie, social work, verpleegkunde, personeel en arbeid en pedagogiek. Het geeft de studenten inzicht in de psychologische ontwikkeling van (jong)volwassenen, volwassenen, jonge ouderen en oude ouderen. Het boek wil ook een naslagwerk zijn voor professionals, die met mensen werken. Tenslotte kan het boek een vraagbaak zijn voor veel volwassenen die op zoek zijn naar meer inzicht in hun eigen levensloop of die van een ander. Drs Nelleke Rögels is ontwikkelingspsycholoog en was werkzaam binnen het hoger onderwijs (hbo, wo en hovo).

...Er zijn ook andere boeken van de auteur Twente - mens en landschap Brida (eBook) Paulo Coelho is een geweldige auteur ... bol.com | Wat is onderzoek? (ebook), Nel Verhoeven ... ... . Download en lees het boek Brida op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Brida in PDF, ePUB, MOBI. Levenslooppsychologie . Reeksen. PM-reeks. A pocket companion to PMI's . A pocket companion to PMI's PMBOK® Guide . Aan de slag met diversiteit . Aan de slag met teamcoaching . Achter het masker van de persoonlijkheid . Agressie in het sociaal pedagogisch werk PM-reeks - Levenslooppsychologi ... PDF ePUB - TERRA'S GIDS VOOR KLIMPLANTEN ... . Achter het masker van de persoonlijkheid . Agressie in het sociaal pedagogisch werk PM-reeks - Levenslooppsychologie; Gevangen 1 - Gevangen; Bumba buggyboekje; Kijk op Groningen; De Natuur is Almachtig; Het spaanse galjoen; Vervul je dromen; Warorde; Zuiderkruis; De Biografie Vincent van Gogh PM-reeks - Levenslooppsychologie; De laatste deelnemer; Frieda Klein 3 - Dinsdag is voorbij; Vogezen, Elzas En Lotharingen; Jack Ryan - Tom Clancy Onder vuur; De kleur paars; Mijn Wil Geschiede; Bijl, Ontwikkel je bovennatuurlijke gaven; Heron-reeks - Organische chemie voor het MLO; De Godfather; De Tovenaar van Compostela PM-reeks - Levenslooppsychologie. Daar in de hei was het zoo mooi. De nacht van de begijnen. Recht door zee. ETHISCH ZORG VERLENEN DR 2. WWW.HUISDIERENOPVANG-ZONNEBEKE.BE. Mayim bied tweedehands studieboeken aan met korting op Boekendeals! PM-reeks - Levenslooppsychologie De worstelrepubliek Intiem Special 1883 - Wild en roekeloos Wat ik van liefde weet Selection 1 - De selectie Reis door het duister Kijk eens, zie je? Ik durf het niet, maar doe het toch! Nieuwe gedichten - gebonden Vier Zwarte Zeeen, De ... PM-reeks - Levenslooppsychologie; Kortsluiting; Mama Melk - Mama Melk: De Tweede E-Bundel; De arkvaarders; Empowerment fotografie - fotografie als instrument ter versterking van eigen regie en identiteitsvorming; Clavis katoenenzakje zwart ( verpakt per 100 stuks, formaat 42x32,5cm) Markant Frappant; Fotograferen met een Nikon D5500 en D5600 ... PM-reeks. A pocket companion to PMI's . A pocket companion to PMI's PMBOK® Guide . Aan de slag met diversiteit . Aan de slag met teamcoaching . Achter het masker van de persoonlijkheid . Agressie in het sociaal pedagogisch werk . Artikelen schrijven voor professionals Levenslooppsychologie . Management met synchroniciteit . Omgaan met diversiteit . Onderwijs van eigen makelij . Onorthodoxe interventies bij coachen . Ontwikkelingsgericht begeleiden in alledaagse situaties . Orthopedagogiek . Praktijkboek Conflictcoaching ... PM-reeks. A pocket companion to PMI's . A pocket companion to PMI's PMBOK® Guide . Aan de slag met diversiteit ... Levenslooppsychologie . Management met synchroniciteit . Omgaan met diversiteit . Onderwijs van eigen makelij . Onorthodoxe interventies bij coachen...