mulders-gm.nl

Het liefdesgeheim

PUBLICATIE DATUM september 2010
BESTANDSGROOTTE 10,36
ISBN 9789078124405
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Martin Widmark
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het liefdesgeheim in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martin Widmark. Lezen Het liefdesgeheim online is nu zo eenvoudig!

Detectivebureau Lars & MajaHET LIEFDESGEHEIMIn Waaldorp vindt een groot feest plaats: het festival van de liefde. Alle inwoners zoenen en omhelzen elkaar zoveel als ze kunnen, terwijl op het dorpsplein een danswedstrijd wordt gehouden - allemaal om geld in te zamelen voor de arme kinderen op de wereld. Maar als het festival is afgelopen, gebeuren er opeens vreemde dingen: het erepodium stort in en het licht van de schijnwerpers gaat plotseling uit. En wat het ergste is: al het opgehaalde geld blijkt spoorloos verdwenen ... Lukt het Lars en Maja ook nu weer deze geheimzinnige zaak op te lossen? Dit is deel 4 van de populaire Zweedse kinderserie 'Detectivebureau Lars & Maja'. "Wie één boek over Lars en Maja heeft gelezen, kan bijna niet wachten op het volgende verhaal", schrijft een van de lezertjes op de website www.larsenmaja.nl. En talloze ouders die voor hun kinderen op zoek zijn naar spannende, maar voor deze leeftijd geschikte verhalen, vinden hier wat ze zoeken: spannend, maar niet griezelig! Op Zweedse scholen worden de verhalen van Lars en Maja bij het leesonderwijs gebruikt. Alle verhalen over Lars en Maja spelen zich af in en rond het kleine plaatsje Waaldorp, waar de meeste mensen elkaar kennen en de kerk midden in het dorp staat.De hoofdpersonen, Lars en Maja, zijn klasgenootjes, die samen een klein detectivebureau hebben. De Zweedse kinderjury - waarbij kinderen jaarlijks het beste kinderboek kiezen - gaven al twee keer boeken uit de serie Lars & Maja' de eerste prijs. Het tijdschrift JURY bekroonde de reeks met de 'Gouden Speurhond', de hoogste onderscheiding voor het spannendste kinderboek in deze leeftijdscategorie (vanaf 7 jaar). In Zweden staat de serie over Lars & Maja al jaren in de toptien van favoriete kinderboeken.Luister-cd en eigen websiteDe serie over Lars en Maja, die in zestien talen is vertaald, is in de Nederlandse editie voorzien van een voorlees-cd en heeft een eigen website: www.larsenmaja.nl. De Zweedse schrijver Martin Widmark is auteur van ruim dertig succesvolle kinderboeken. Van de serie Lars & Maja is in Zweden een tv-serie gemaakt. Een bioscoopfilm wordt op dit moment geproduceerd. De boeken worden bij het leesonderwijs op de basisschool als lesmateriaal gebruikt.

...im (eBook) Martin Widmark is een geweldige auteur ... Het Liefdesgeheim - Martin Widmark | Boeken.com ... . Download en lees het boek Het Liefdesgeheim op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Het Liefdesgeheim in PDF, ePUB, MOBI. Detectivebureau Lars & MajaHET LIEFDESGEHEIMIn Waaldorp vindt een groot feest plaats: het festival van de liefde. Oeps: Russell Crowe verklapt liefdesgeheim van Ed Sheeran. Video Het was hoogstwaarschijnlijk niet de bedoeling, maar gebeurde toch: Russell Crowe heeft verklapt dat superster Ed Sheeran in het ... Als iemand weet hoe het is om te worden bedro ... Het Liefdesgeheim - Martin Widmark | Boeken.com ... ... Als iemand weet hoe het is om te worden bedrogen door je grote liefde, dan is het Connie Witteman wel. Zij kwam er na een huwelijk van 22 jaar achter dat haar echtgenoot Hans Breukhoven er een minnares op nahield en zag haar leven vervolgens compleet instorten. Compra Het liefdesgeheim: detectiviebureau Lars & Maja. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Van de musical "Stuufeiland en de Parel van de Zee" uit 2009 het nummer 'Liefdesgeheim'. Het liefdesgeheim Martin Widmark. Hardcover € 5.00. Alarm! Patrick Carman. Paperback € 5.00. De Vreselijke Twee 1 - De vreselijke twee Mac Barnett. Paperback € 5.00. De toverhazelaar Donkersteeg, J. Hardcover € 3.99. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie....