mulders-gm.nl

Waardenburg en Neerijnen in oude ansichten

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,26
ISBN 9789028816091
TAAL NEDERLAND
AUTEUR R.J. van Ooijen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Waardenburg en Neerijnen in oude ansichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.J. van Ooijen. Lezen Waardenburg en Neerijnen in oude ansichten online is nu zo eenvoudig!

In Waardenburg en Neerijnen, twee prachtige dorpen aan de Waal, is in de loop der tijden veel veranderd. Vooral het voorheen zo rustige dorp Waardenburg, dat thans wordt doorkruist door drie drukke verkeersaders. Veel inwoners vragen zich af: hoe zag ons dorp er vijftig tot honderd jaar geleden eruit? Met behulp van oude foto’s en prentbriefkaarten is dit een nostalgisch album geworden.

... Waardenburg. Op ansichtkaartenbeurs.nl vindt u snel en makkelijk zowel oude ansichtkaarten ... bol.com | In oude ansichten artikelen kopen? Alle ... ... . Meer dan 100.000 oude aansichtkaarten te koop. Route Waardenburg en Neerijnen - Neerijnen, Gelderland (Nederland) Het landgoed Waardenburg en Neerijnenligt naast de A2 aan de Waal. Het bestaat uit twee heel verschillende delen: een parkbos met twee kastelen en aan de andere kant van de historische Waalbandijk het uiterwaardengebied 'De Rijswaard'. Die combinatie maakt dit tot een afwisselende wandeling, die hoofdzakelijk voert over ... ... Waardenburg en Neerijnen op Ramsj.nl ... . Die combinatie maakt dit tot een afwisselende wandeling, die hoofdzakelijk voert over ... WAARDENBURG/ TUIL - Opnieuw zijn er autobanden aangestoken in en rondom Waardenburg. De brandweer moest woensdagavond al drie keer uitrukken om deze kleine, aangestoken, brandjes te blussen. Het ... Kasteel Neerijnen werd gekocht door de gemeente Neerijnen, die het na restauratie heeft ingericht als gemeentehuis. Landgoed Neerijnen Kasteel Waardenburg is in 2009 ook opnieuw, groots, gerestaureerd. Beide kastelen liggen in het fraaie landgoed Neerijnen, zoals de combinatie van de oude heerlijkheden Waardenburg en Neerijnen thans wordt genoemd. De onderneming Verhuur, reparatie en handelsbedrijf Marco den Hartog is gevestigd op Achterweg 1 te WAARDENBURG en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g.. Neerijnen > Waardenburg en Opijnen > Waardenburg-West > 4181AD oude ansichten van Waardenburg: fotokaart brug, verzonden in 1934 (190228) Bekijk. ... Post van vroeger oude foto's achterhoek en oude ansichten achterhoek. Abonneren? Vul uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van de laatst geplaatste ansichten. In het jaren 50 zijn er dorpsfilms gemaakt in Waardenburg, Neerijnen. Deze films zijn tot stand gekomen in het kader van de Filmactie opgezet door J.W.L. Adolfs uit Enschede in de jaren 1949-1970 ... Waardenburg, G.E.H. Tutein Noltheniuslaan 7, Neerijnen, Gelderland 10 foto's Omschrijving onderdeel 1: HOOFDGEBOUW (Waardenburg). Op een omgracht terrein met aan de westzijde het eveneens omgrachte terrein van de voormalige voorburcht staat een in aanleg laat-13de-eeuwse, ver .....