mulders-gm.nl

De spannende avonturen met Dolfi 26 - Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone

PUBLICATIE DATUM mei 2019
BESTANDSGROOTTE 11,28
ISBN 9789088653919
TAAL NEDERLAND
AUTEUR J.F. van der Poel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De spannende avonturen met Dolfi 26 - Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.F. van der Poel. Lezen De spannende avonturen met Dolfi 26 - Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone online is nu zo eenvoudig!

"Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone' is het zesentwintigste deel in de serie "De spannende avonturen met Dolfi' van J.F. van der Poel. Jim Armstrong is een zoon van rijke ouders en gebruikt een drone om camerabeelden boven zee te maken. Het is verboden om met een drone te vliegen, maar op zee heeft hij weinig last van de politie. Hij ontdekt op zee een boot met vluchtelingen en komt samen met Dolfi en Wolfi in een spannend avontuur terecht waar mensensmokkelaars bij betrokken zijn. J.F. van der Poel kan spannend vertellen. Hij heeft al een groot aantal kinderboeken en romans geschreven. Voor zijn gehele oeuvre werd de schrijver in 2013 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. "Dolfi en de dolfijnjagers' is het tweede deel in de populaire serie "De spannende avonturen met Dolfi'. Lees ze allemaal.

...e "De spannende avonturen met Dolfi' van J ... Dolfi en Wolfi | De Delen | Stripboeken | Deel 3 ... .F. van der Poel. Jim Armstrong is een zoon van rijke ouders en gebruikt een drone om camerabeelden boven zee te maken. De spannende avonturen met Dolfi 26 - Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone. 5,99. J.F. van der Poel; DOLFI WOLFI EN DE GROTBEWONERS DEEL 23 Tweedehands. 25,99. Meer uit de serie De spannende avonturen met Dolfi. Advertentie. Vaak samen gekocht. In 'Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de ... PDF Een Laatste Deel Om Nu Echt Afscheid 26 J.f. Van Der Poel ... ... . In 'Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone' beschrijft J.F. van der Poel weer spannende avonturen van Dolfi en Wolfi. Voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Het is het laatste deel in de serie over deze bekende dolfijn en hond. 'Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone' is het zesentwintigste deel in de serie 'De spannende avonturen met Dolfi' van J.F. van der Poel. Jim Armstrong is een zoon van rijke ouders en gebruikt een drone om camerabeelden boven zee te maken. Het is verboden om met een drone te vliegen, maar op zee heeft hij weinig last van de politie. Dolfi en Wolfi op speurtocht Als Mirja en Andy langs de kust varen, ontdekt Dolfi, de slimme dolfijn van Andy, iets vreemds. Op de golven dobbert een vlot met daarop vastgebonden... een herdershond! De kinderen nemen de hond mee naar huis. Zolang de eigenaar zich niet meldt, mag Wolfi bij Mirja thuis wonen. Direct te downloaden. Van verkoper/antiquair. Het eBook Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone (9088653917) geschreven door j. F. van der Poel bestel je op bruna.nl! 'Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone' is het zesentwintigste deel in de serie 'De spannende avonturen met Dolfi' van j. F. van der Poel. Jim Armstrong is een zoon van rijke ouders en gebruikt een drone om camerabeelden ... Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone - De spannende avonturen met Dolfi van J.F. van der Poel (boek, gebonden, ISBN 9789088653551). In 'Dolfi, Wolfi en de speurtocht met de drone' beschrijft J.F...