mulders-gm.nl

De Geheime Taal Van Dolfijnen

PUBLICATIE DATUM juni 2001
BESTANDSGROOTTE 11,66
ISBN 9789057950643
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Patricia St. John
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Geheime Taal Van Dolfijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia St. John. Lezen De Geheime Taal Van Dolfijnen online is nu zo eenvoudig!

Toen ze voor het eerst het bassin met dolfijnen instapte om ze te observeren, had Patricia St. John een intense ervaring die haar leven zou veranderen.Vanaf dat moment heeft ze zich volledig toegelegd op de communicatie tussen dolfijnen en mensen. Ze leerde uiteindelijk de geluiden en taal van deze dieren begrijpen, een ervaring die ze later gebruikte om in contact te komen met autistische kinderen.

...en op onze website bank72.nl. Helemaal vrij ... Boek PDF De Geheime Taal Van Dolfijnen | BANK72 PDF ... . U vindt De Geheime Taal Van Dolfijnen in PDF, ePUB, MOBI. De geheime taal van dolfijnen Patricia St. John 9789061343967 Kaft of papier verkleurd / vlek of streep op boekblok. Conditie: Goed. Editie: 1. Taal: Nederlands. Toen ze voor het eerst het bassin instapte om dolfijnen te observeren, had Patrici St. john een intense ervaring die haar hele leven zou veranderen. Haar ziel was geraakt... De Geheime Taal ... De Geheime Taal Van Dolfijnen by Patricia St. John ... . Haar ziel was geraakt... De Geheime Taal Van Dolfijnen book. Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Toen ze voor het eerst het bassin met dolfijnen instap... Vreemde lichtjes, diep op de bodem van de zee… Als Ruben tijdens het zeilkamp gekke dingen ziet onder water, wil hij het water niet meer in. Maar als hij tijdens een zeiltocht een school dolfijnen ziet, gaat hij samen met Linde op onderzoek uit. St.John Patricia, Bigot & van Rossum, Paperback, 1992, 241 pagina's, Nederlands, Zeer goed De geheime taal van dolfijnen - Patricia St. John (+ 3,95 verzendkosten met track-trace en factuur) hardcover 2001 voila 240 blz in goede staat vergeeld blz door de jaren heen isbn. Gelezen Verzenden. € 4,95 Gisteren Topadvertentie. Bezoek website Gisteren. BoekenSchaap Purmerend Bezoek website. 3) de zogenaamde 'pulsed calls' ofwel 'pulserende roepen'. Dolfijnen kunnen elkaar herkennen aan hun unieke geluiden. Net als de mens en andere dieren heeft elke dolfijn namelijk een eigen 'stemgeluid'. Wij mensen horen die verschillen niet. Iedere dolfijnfamilie heeft bovendien zijn eigen taal en eigen dialect. De geheime taal van dolfijnen. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Gelezen Verzenden. € 4,40 Eergisteren. Bezoek website Eergisteren. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. De kleine zeemeermin . P. SAINT JOHN - NU TE KOOP - 2001 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Dolfijnen (Delphinidae) zijn een familie van in zee levende walvisachtigen.Ze worden ook wel dolfijnachtigen, zeedolfijnen of echte dolfijnen (in tegenstelling tot de grondeldolfijnen) genoemd.Ze vormen een familie uit de onderorde der tandwalvissen (Odontoceti) en komen voor in alle wereldzeeën.. Er bestaan ongeveer 36 soorten dolfijnen verdeeld over 16 geslachten. Vreemde lichtjes, diep op de bodem van de zee... Als Ruben tijdens het zeilkamp gekke dingen ziet onder water, wil hij het water niet meer in. Maar als hij tijdens een zeiltocht een school dolfijnen ziet, gaat hij samen met Linde op onderzoek uit. Waarom gedragen de dolfijnen zich zo vreemd? Het lijkt wel alsof ze zijn hulp nodig hebben... Of is er iets anders aan de hand? De geheime taal van dolfijnen . € 6,00. In winkelwagen De taal van dolfijnen. Article (PDF Available) · Jan...