mulders-gm.nl

HOE DE MEISJES GARCIA HUN ACCENT

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 5,61
ISBN 9789025499662
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Julia Blackburn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen HOE DE MEISJES GARCIA HUN ACCENT in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julia Blackburn. Lezen HOE DE MEISJES GARCIA HUN ACCENT online is nu zo eenvoudig!

Hoe de meisjes Garcia hun accent kwijtraakten is de kroniek van het gezin Garcia de la Torre, dat door de politieke situatie in de Dominicaanse Republiek, waar generaal Rafael Leonidas Trujillo zijn schrikbewind voert, wordt gedwongen hun geboorteland te ontvluchten. Carlos, Laura en hun vier dochters proberen een nieuw bestaan op te bouwen in de Verenigde Staten, maar door het verlies van hun persoonlijke bezittingen, status, familie en vrienden voelen ze zich ontheemd. In plaats van de verwachte vrijheid en veiligheid zijn er in Amerika nieuwe vijanden als racisme, klassen strijd en onbegrip. De vierzusjes - Carla, Sandra, Yolanda en Sofia - dromen van hun zelfstandigheid. Ze worden volwassen in een vreemde maatschappij. Ze komen in opstand tegen hun ouders, doorbreken taboes en zetten hun eerste schreden op het liefdespad, maar ze slagen er niet in zich los te maken van hun tirannieke vader en hun rijke Dominicaanse verleden.Julia Atrarez is geboren in de Dominicaanse Republiek. Op tienjarige leeftijd vluchtte ze met haar ouders naar de Verenigde Staten, vlak voor Trujillo werd vermoord. Hoe de meisjes Garcia kun accent kwijtraakten beschrijft het verhaal van de generatie van Julia Alvarez zelf, van jonge mensen uit een exotische cultuur die zich aan moeten passen aan andere normen en zeden. Eerder verscheen van haar In de tijd van de vlinders.

...67 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Julia Álvarez - En el tiempo de las mariposas | Bksy ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek is verfilmd in 2001, waarin Salma Hayek de hoofdrol vervult. Bibliografie. In de tijd van de vlinders (In the Time of the Butterflies, 1994) Hoe de meisjes Garcia hun accent kwijtraakten (How the Garcia Girls Lost their Accents, 1994) Yo! (1997) In de naam van Salomé (In the Name of Salomé, 2000) Hoe de meisjes García hun accent kwijtraakten Julia Alvarez. 7. Verschenen in 1996 bij Uitgeverij Atlas Contact b.v. Ge ... Cat's eye (Novel) by the author Margaret Atwood and 20 ... ... . 7. Verschenen in 1996 bij Uitgeverij Atlas Contact b.v. Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Uitgeverij Uitgeverij Atlas Contact b.v. Laatste editie Hoe de meisjes Garcia hun accent kwijtraakten is de kroniek van het gezin Garcia de la Torre, dat door de politieke situat...