mulders-gm.nl

Op Weg Naar Een Nieuwe Toekomst Met Intelligente Materie

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,58
ISBN 9789080304024
TAAL NEDERLAND
AUTEUR B.F. van Woelderen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Op Weg Naar Een Nieuwe Toekomst Met Intelligente Materie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B.F. van Woelderen. Lezen Op Weg Naar Een Nieuwe Toekomst Met Intelligente Materie online is nu zo eenvoudig!

Bas laat in het boek zien hoe de tijdgeest zich aan het veranderen is richting het Licht. Na een eeuwen en eeuwen durende kosmische nacht breekt rond deze tijd een kosmische dag aan met volkomen nieuwe spelregels. Net zoals de nacht en dag elkaars tegenpolen zijn zo staan de spelregels van deze nieuwe tijd vaak lijnrecht tegenover die nu gebruikelijk zijn. Tijdens onze tocht als mensheid door de nacht, is er veel duisternis in onszelf gekomen waardoor onder andere de mentaliteit is ontstaan "ieder voor zich en God voor ons allen". Zoals het er nu op de aarde voorstaat, kunnen we het op den duur alleen maar redden door deze ik-mentaliteit, het korte termijn denken, om te vormen tot een wij-mentaliteit, het lange termijn denken. Om tot een wij-mentaliteit te komen, moeten we de duisternis in ons zelf transformeren. Dis is een diepgaand ontwikkelingsproces.

... wholisme 189 blz zo goed als nieuw isbn 9789080304024 o Gelezen Verzenden De eerste druk is uitgekomen onder de titel 'Op weg naar een nieuwe toekomst met Intelligente Materie' ... Wholism Project ... . "Spiritueel Intelligente Materie: de meest low-tech producten die je je maar kunt voorstellen, maar met een ongeëvenaarde interactieve intelligentie en van 'Boven' ontvangen. 'Boven' bemoeit zich in deze tijd intens met ons als ... Op weg naar een nieuwe toekomst met intelligente materie door bas van woelderen groot boek zo goed als nieuw 3,00 excl. Verzendkos Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € ... Bas van Woelderen: Spiritueel Intelligente Materie ... ... Op weg naar een nieuwe toekomst met intelligente materie door bas van woelderen groot boek zo goed als nieuw 3,00 excl. Verzendkos Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 3,00 8 mei. '20 Hieronder vindt u een lijst met alle gevonden boeken van de auteur Woelderen, Bas Van & Alexander Wijnen.. De meest gevonden boeken zijn Op Weg Naar Een Nieuw Tijdperk Met Ozaliet & Benzoliet. en Op Weg Naar Een Nieuwe Toekomst Met Intelligente Materie.. De manier waarop wij werken verandert in rap tempo. Zo komt er steeds meer nadruk te liggen op een betere samenwerking in groepsverband. De teamdynamiek wordt zogezegd steeds belangrijker. De werkplek van de toekomst gaat er dan ook anders uitzien. Mensen willen altijd en overal efficiënt, prettig en veilig kunnen werken ('cross platform, cross device' in vaktermen). Daarnaast bestaat de ... Op de website van het RIVM staat uitgelegd waarom Nederland geen nut ziet in een volledige lockdown: "Weliswaar kan het nieuwe coronavirus zich dan nog minder gemakkelijk verspreiden, maar niemand ... Met de 100% elektrisch aangedreven VISION iV blikt ŠKODA vooruit op zijn elektrische toekomst. De VISION iV is een zeer sportief gelijnde vierdeurs Crossover-Coupé die veel ruimte biedt. Hij is gebaseerd op het MEB-platform van de Volkswagen Group. Voor maximaal rijplezier beschikt hij over twee elektromotoren met een gezamenlijk vermogen van 22... Productie van een digitale toekomst: obstakels vermijden op weg naar IIoT ... nieuwe apps, machine-naar-machine verbindingen, ... levert het reactievermogen dat een 'intelligente fabriek' vereist. Samen op weg naar een nieuwe toekomst. ... de eerste stap naar een oplossing op 'jullie' maat. Schrijf je in op de nieuwsbrief. Blijf net als meer dan 980 anderen goed op de ... Een mini-handleiding met 25 nuttige tips om de belastingaangifte in te dienen, ingeval van scheiding. Catering zit enorm in de knel: leeuwendeel van werk weggevallen, grote zorgen over toekomst. Koken & eten De cateringsector lijdt verschrikkelijk onder de coronac...