mulders-gm.nl

Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken

PUBLICATIE DATUM november 2010
BESTANDSGROOTTE 6,46
ISBN 9789081188609
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jan Vermeiren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Vermeiren. Lezen Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken online is nu zo eenvoudig!

In eender welke economische tijden is het hebben van een netwerk waarop je kan terugvallen of verder bouwen onontbeerlijk. Het internet heeft nieuwe mogelijkheden gebracht en de website bij uitstek op professioneel vlak om dat te ondersteunen is LinkedIn. Tegenwoordig hebben meer dan 34 miljoen mensen wereldwijd (waarvan 1 miljoen Nederlanders en 400.000 Belgen) een profiel op LinkedIn en een aantal connecties. De vraag die de meerderheid echter heeft is: wat heb ik er nu eigenlijk aan? En vervolgens: hoe moet ik LinkedIn nu gebruiken op een manier die me resultaten brengt zonder er veel tijd in de stoppen. In HOE LINKEDIN NU ECHT GEBRUIKEN laat netwerkexpert Jan Vermeiren niet enkel zien waarom LinkedIn voor ieder van ons zo'n krachtig hulpmiddel is, maar geeft hij ook een kort stappenplan mee dat iedereen direct kan toepassen zodat ze onmiddellijk resultaten zien. De geavanceerde strategieën om bv. een nieuwe klant of nieuwe baan te vinden, de antwoorden op vaak gestelde vragen, het overzicht van weinig gekende functies en een lijstje met gratis tools die tijd besparen wanneer je werkt met LinkedIn, maken van dit boek dé handleiding om LinkedIn nu ECHT te gaan gebruiken.

...-gebruiken.com Over Networking Coach: wij zijn een team van business networking specialisten zowel offline als online met o ... Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken? - Lifehacking ... .a. trainingen, opleidingen, cursussen, workshops en presentaties over LinkedIn, netwerken op evenementen en referrals. "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken 2e druk is een boek van J. Vermeiren uitgegeven bij B For Booksdistribution. ISBN 9789081188654 In eender welke economische tijden is het hebben van een netwerk waarop je kan terugvallen of verder bouwen onontbeerlijk. LinkedIn Profiel | hoe linkedin nu echt gebruiken. Laat je LinkedIn profiel werken. Voor jou. LinkedIn is een geweldige m ... Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken - Jan Vermeiren - (ISBN ... ... . LinkedIn Profiel | hoe linkedin nu echt gebruiken. Laat je LinkedIn profiel werken. Voor jou. LinkedIn is een geweldige manier om te laten weten wat je te bieden hebt, je netwerk op te bouwen en informatie over branches, bedrijven en personen te verzamelen. In 'Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken' laat auteur Jan Vermeiren zien hoe je LinkedIn als waardevol instrument kunt gebruiken voor je...