mulders-gm.nl

De duizendkunstenaar

PUBLICATIE DATUM mei 1996
BESTANDSGROOTTE 3,30
ISBN 9789064410543
TAAL NEDERLAND
AUTEUR M. Kyber
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De duizendkunstenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Kyber. Lezen De duizendkunstenaar online is nu zo eenvoudig!

De legende van Manfred Kyber vangt aan met de geboorte van Mantao, de duizendkunstenaar.Mantao werd vele duizenden jaren geleden op een nacht in India in een lotusbloem geboren. Met zijn vlammende zwaard en zijn schild is hij de held van het verhaal en wij vergezellen hem tot hij het koninkrijk der verte bereikt heeft.77 blz.

...at tapijt van sterren daalde langzaam en statig een engel op aarde neer, die Mantao's kleine Arnold van de Laar was een kunstenaar die vier disciplines beoefende - reden waarom een vriend hem een duizendkunstenaar noemde - en die een halve eeuw lang deel uitmaakte van een wijd vertakt netwerk in de Noord-Brabantse kunstwereld ... Arnold van de Laar - 'Een duizendkunstenaar in Den Bosch' ... . Voor wie wil weten hoe een leven in de kunst er in de eerste helft van de twintigste eeuw uitzag, biedt het archief van deze kunstschilder, kopiist, restaurator ... De duizendkunstenaar van Lublin direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. ... De duizendkunstenaar door M. Kyber (paperback ... ... ... De duizendkunstenaar van Lublin direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....