mulders-gm.nl

Het Boek Van De Toekomst

PUBLICATIE DATUM november 2003
BESTANDSGROOTTE 4,94
ISBN 9789077106112
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Brigitte Coppin
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Boek Van De Toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigitte Coppin. Lezen Het Boek Van De Toekomst online is nu zo eenvoudig!

Hoe zal de wereld er over vijftig, honderd of duizend jaar uitzien? Het is een vraag die de mens zich altijd heeft gesteld en die buitenissige of integendeel verrassend juiste toekomstbeelden heeft opgeleverd van bijvoorbeeld Aristophanes, Thomas More, François Rabelais of Jules Verne. Hoeven we niet meer te kauwen op ons voedsel en doen robotten al het vervelende werk? Kunnen we een duik nemen in de verjongingsbron en dragen we bacteriewerend ondergoed? Zijn alle mensen gelijk en communiceren we met buitenaardse wezens? Nee dus, al zijn het natuurlijk wel leuke ideeën.

...t de collectie van het Privaat Leesmuseum, waarin vijftig mensen uitleggen waarom lezen zo leuk en belangrijk voor ze is ... De toekomst: het boek door Jochem van den Berg, Sake van ... ... . 'Boek 5 BW van de toekomst' door Leon Verstappen - Onze prijs: €50,58 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: de toekomst van het boek (-) waar filter verwijderen waar Categorie Het geloof in de God van Israël, ... Op de achterflap van het boek lezen we: ... Vele Bijbelse beelden passeren de revue en herhaaldelijk gaan de Schrift ... bol.com | Het Boek Van De Toekomst, Brigitte Coppin ... ... ... Op de achterflap van het boek lezen we: ... Vele Bijbelse beelden passeren de revue en herhaaldelijk gaan de Schriften op verrassende wijze open over de toekomst. De overige pagina's zijn blanco, zodat jij deze naar eigen inzicht kunt invullen. Notities, doodles of lijstjes, alles wat nodig is om jouw eigen toekomst te bepalen. De naam van de lezer wordt op de kaft en in de tekst verwerkt. Het boek is voorzien van een luxe hardcover kaft, een echt bewaarexemplaar dus. Maak nu jouw persoonlijke boek met naam!...