mulders-gm.nl

Glazen brug (geb)

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,45
ISBN 9789035103177
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marga Minco
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Glazen brug (geb) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marga Minco. Lezen Glazen brug (geb) online is nu zo eenvoudig!

Moeder Aarde bezwijkt haast onder haar overbevolking. Er worden nieuwe werelden ontdekt en gekoloniseerd. Een bekroond SF-werk.

...hoogte. En als je dat doet, begint het glas opeens te kraken en breekt het! Tenminste, dat lijkt zo ... Langste glazen brug ter wereld geopend in China | De ... ... . Minco is een geweldige auteur. Download en lees het boek Glazen brug (geb) op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Glazen brug (geb) in PDF, ePUB, MOBI. Langste glazen brug ter wereld geopend in China. In het Chinese Zhangjiajie is de langste glazen brug ter wereld geopend voor publiek. Wie last heeft van hoogtevrees kan zich de trip naar China beter besparen. Het kunstwerk van 430 ... Paniek: glazen brug China breekt op kilometer hoogte | RTL ... ... . Wie last heeft van hoogtevrees kan zich de trip naar China beter besparen. Het kunstwerk van 430 meter lang hangt op 300 meter boven de grond, tussen twee bergtoppen in het natuurpark van de provincie Hunan. De glazen brug in Zhangjiajie China is beroemd en berucht. De hoogste glazen brug ter wereld heeft al heel wat paniekaanvallen veroorzaakt. Ga je naar Zhangjiajie, dan mag een bezoek aan de glazen brug in Zhangjiajie echt niet missen! Ik vertel je alles over mijn ervaring. Marga Minco, die dit jaar de P.C. Hooftprijs voor verhalend proza won, schreef in 1986 de novelle 'De glazen brug' als Boekenweekgeschenk. Het gaat in deze novelle over de hoofdpersoon Stella en haar gevoelens van angst en eenzaamheid tijdens de Tweede Wereldoorlog wanneer iedereen die tot haar familie of vriendenkring behoorde, is weggevoerd door de bezetters. . De glazen brug die op recordhoogte boven de Zhangjiajie-vallei in China hangt is vrijdag na dertien dagen gesloten wegens drukte. "We zijn overweldigd door het aantal bezoekers", aldus een ... De glazen brug aan de rand van de Yuntai-berg werd nog geen drie weken geleden geopend. De brug ligt op een kilometer hoogte. Het drie lagen dikke glas van de brug zou 800 kilo per vierkante meter ... Een Chinese tourgids lijkt de schrik van zijn leven beleefd te hebben toen hij op een glazen brug op meer dan 1.000 meter hoogte plots het glas onder zijn voeten zag barsten. Op beelden is te zien ... The Zhangjiajie Grand Canyon Glass Brug in China is 's werelds langste glazen brug - en een dikke tegenvaller Eind vorige week is een nieuwe glazen brug geopend in Zuid-China. De constructie 'zweeft' 202 meter boven de grond, waarmee het de hoogste glazen brug ter wereld is. Om de ruim 400 meter te kunnen overbruggen, zijn onder meer 99 glazen platen gebruikt. De brug is veel langer dan de Grand Canyon Skywalk in de VS, die 21 meter lang is. Overigens is deze brug dus niet de eerste glazen variant. Dichtbij deze brug is ook de brug van de East Taihang Scenic Area, die als je eroverheen loopt klinkt en erui...