mulders-gm.nl

De 7 Deugden Van Leiderschap

PUBLICATIE DATUM november 2005
BESTANDSGROOTTE 11,88
ISBN 9789047001317
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Twan van de Kerkhof
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De 7 Deugden Van Leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Twan van de Kerkhof. Lezen De 7 Deugden Van Leiderschap online is nu zo eenvoudig!

De 7 Deugden Van Leiderschap 2e druk is een boek van Twan van de Kerkhof uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047001317 Leiders zijn net mensen. Ze excelleren in hun deugden en ze vallen voor de verleiding van zonden. Dit boek, dat van twee kanten gelezen kan worden, neemt de katholieke zonden en deugden als uitgangspunt om leiderschap in het volle leven te plaatsen. Hoe gaan leiders om met lust? Wat betekent vraatzucht voor hen? Hoe geven zij geloof, hoop en liefde een plaats in hun werk en in hun leven? Van de Kerkhof schrijft zowel over het leiden van organisaties als over leiding nemen in het persoonlijke leven, zowel over de leiding die mensen geven als de leiding die ze krijgen.De zeven deugden zijn: geloof, hoop, liefde, matigheid, voorzichtigheid, moed, rechtvaardigheid.De zeven zonden zijn: ijdelheid, trots, vraatzucht, lust, gierigheid, jaloezie, luiheid.

...n boek van Twan van de Kerkhof uitgegeven bij Business Contact ... Ebook ePUB: De 7 deugden / zonden van leiderschap ... ... . ISBN... Wie het boekje 'De 7 deugden van leiderschap' omdraait, heeft 'De 7 zonden van leiderschap' voor zich. In deze keerdruk worden die deugden en zonden door auteur Twan van de Kerkhof besproken in relatie tot management (de Leiders). Een voorbeeld: de deugd 'geloof': leiders projecteren het geloof in zichzelf ook op anderen. 'De 7 zonden/deugden van leiderschap' door Twan van de Kerkhof - Onze prijs: €9,99 - Direct te downloaden Bestel De 7 deugden / zonden van leiderschap van Twan van de Kerkhof. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bij Bro ... Zeven deugden - Wikipedia ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bij Brouwerij De 7 Deugden brouwen we speciaalbier wat anders is dan je gewend bent. Het bier met heerlijk kruiden en specerijen wordt gebrouwen door hen voor wie een gewone baan niet vanzelfsprekend is. De 7 deugden / zonden van leiderschap | ISBN 9...