mulders-gm.nl

Aan niemand vertellen

PUBLICATIE DATUM november 2013
BESTANDSGROOTTE 10,64
ISBN 9789041425904
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Simone van der Vlugt
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Aan niemand vertellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone van der Vlugt. Lezen Aan niemand vertellen online is nu zo eenvoudig!

Op een mistige avond wordt het verminkte lichaam van basisschoolleraar David Hoogland gevonden. Lois Elzinga, rechercheur Moordzaken van Noord-Holland Noord, wordt op de opmerkelijke zaak gezet. Het onderzoek verloopt moeizaam; alle sporen lijken dood te lopen. Totdat er een tweede moord wordt gepleegd Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. Van haar boeken werden in totaal meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht. Van der Vlugt is een nieuwe weg ingeslagen met de reeks met rechercheur Lois Elzinga in de hoofdrol.

...Lois Elzinga in de hoofdrol. 'Morgen ben ik weer thuis' en 'Vraag niet waarom' zijn de volgende twee delen ... Aan Niemand Vertellen - Simone van der Vlugt ... . Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Het boek Aan niemand vertellen, geschreven door Simone van der Vlugt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Vertalingen in context van "aan niemand vertellen" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Je mag dit aan niemand vertellen. Bestel Aan niemand vertellen van Simone van der Vlugt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenkt ... Aan niemand vertellen - Wikipedia ... . Bestel Aan niemand vertellen van Simone van der Vlugt. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 362 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop aan niemand vertellen eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Aan niemand vertellen | ISBN 9789041421470 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....