mulders-gm.nl

Mindfulness

PUBLICATIE DATUM oktober 2009
BESTANDSGROOTTE 9,65
ISBN 9789020203387
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marc Brookhuis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mindfulness in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Brookhuis. Lezen Mindfulness online is nu zo eenvoudig!

Volle agenda s, afspraken We zijn continu bezig, rennend van het één naar het ander. Zijn we even niet actief dan zijn we wel weer druk in ons hoofd over wat er allemaal nog moet gebeuren, dingen die mis kunnen gaan enzovoort. Door zo te leven hebben we weinig aandacht voor onze omgeving, voor het moment van nu. En dat is raar omdat er nooit iets anders is dan nu. Mindfulness probeert dat te doorbreken door opnieuw aandacht te vragen voor het nu. Via diverse oefeningen wordt de lezer uitgedaagd om met mindfulness aan de slag te gaan. De kunst is om van mindfulness een levenshouding te maken. Een leven waarin aandacht voor het nu een tweede natuur is, is een leven dat voller geleefd wordt. Iedere voetstap is niet alleen een middel om een doel te bereiken, maar een op zichzelf staand uniek gebeuren.

...richten op het 'nu'. Het is niet zo maar een hype ... Mindfulness vergoeding (update: 2020) - Zorgwijzer ... . Uit diverse grootschalige wetenschappelijk studies blijkt dat mindfulness stress vermindert die wordt veroorzaakt door angst, depressie en pijn. Mindfulness is the psychological process of purposely bringing one's attention to experiences occurring in the present moment without judgment, which one develops through the practice of meditation and through other training. Mindfulness derives from sati, a significant el ... Wat is mindfulness? - voordelen + mindfulness oefening ... . Mindfulness derives from sati, a significant element of Buddhist traditions, and based on Zen, Vipassanā, and Tibetan meditation techniques. Mindfulness: #N# What is Mindfulness?#N# #N#