mulders-gm.nl

Huis met de blinde serre

PUBLICATIE DATUM februari 2013
BESTANDSGROOTTE 5,98
ISBN 9789044528978
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Herbjørg Wassmo
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Huis met de blinde serre in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbjørg Wassmo. Lezen Huis met de blinde serre online is nu zo eenvoudig!

De twaalfjarige Tora woont met haar moeder in een Noors vissersdorpje. De oorlog is al lang voorbij, maar voor de kleine gemeenschap blijft het meisje een `moffenjong'. Thuis wordt zij, als haar moeder nachtdienst heeft, door haar stiefvader seksueel misbruikt. Tora, beladen met schuldgevoelens, zwijgt en verliest alle contact met haar omgeving. Tot de resolute tante Rakel openlijk partij kiest voor het meisje en haar moeder.

... woont met haar moeder in een Noors vissersdorpje ... De boeken van Herbjørg Wassmo op volgorde ... ... . De oorlog is al lang voorbij, maar voor de kleine gemeenschap blijft het meisje een `moffenjong'. Thuis wordt zij, als haar moeder nachtdienst heeft, door haar stiefvader seksueel misbruikt. In Het huis met de blinde serre woont Tora met haar moeder in een Noors vissersdorpje. Ook na de oorlog blijft het meisje voor de kleine gemeenschap 'dat moffenjong'. Thuis wordt de twaalfjarige Tora door haar stie ... Bureau ISBN - Het huis met de blinde serre ... . Thuis wordt de twaalfjarige Tora door haar stiefvader Henrik seksueel misbruikt. Beladen met schuldgevoelens verliest het zwijgzame meisje alle contact met haar omgeving. Het huis met de blinde serre (Boek, 4e dr) door Herbjørg Wassmo Taal: Nederlands Genre: psychologische roman Uitgave: Breda, 2007 ISBN: 978-90-445-1132-1 25-mei-2015 - In Het huis met de blinde serre woont Tora met haar moeder in een Noors vissersdorpje. Ook na de oorlog blijft het meisje voor de kleine gemeenschap 'dat moffenjong'. Thuis wordt de twaalfjarige Tora door haar stiefvader Henrik seksueel misbruikt. Beladen met schuldgevoelens verliest het zwijgzame meisje alle contact met haar omgeving....