mulders-gm.nl

Wijnkenner in een weekend

PUBLICATIE DATUM 2013-02-06
BESTANDSGROOTTE 12,26
ISBN 9789000315697
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hubrecht Duijker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wijnkenner in een weekend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hubrecht Duijker. Lezen Wijnkenner in een weekend online is nu zo eenvoudig!

Hogesnelheid wijncursus in een weekend Met Wijnkenner in een weekend vergaar je zo veel kennis over wijn, dat je je na het voltooien van dit compacte college een wijnkenner kunt noemen.Je leert: Hoe je veelvoorkomende wijnsoorten kunt herkennen De kunst van het proeven Waar de beste wijnen vandaan komen Praktijktips voor wijn-spijscombinaties En wel allemaal zo slim en zo snel dat je na pakweg anderhalve dag meer weet dan misschien wel 90 procent van alle andere wijndrinkers. Hubrecht Duijker Vinpressionist Hubrecht Duijker schreef niet alleen meer dan honderd boeken over wijn, maar ook de eerste basiscursus voor vinoloog. Bovendien heeft hij talloze keren wijnonderricht gegeven – en steeds weer ontdekt dat het mogelijk is om eigenlijk iedereen véél te leren over wijn, in verrassend korte tijd.

...naire reizen bieden meer dan dat. In zo'n reis kan een workshop wijn maken een onderdeel zijn en ga je op verschillende locaties genieten van wat de streek te bieden heeft ... Wijnkenner in een weekend + College CD | Gratis boeken ... ... . Je leert wijn proeven, zoals de meesters het doen. Hogesnelheid wijncursus in een weekend Met Wijnkenner in een weekend vergaar je zo veel kennis over wijn, dat je je na het voltooien van dit compacte college een wijnkenner kunt noemen. Stap voor stap gezond koken. Julie natuurlijk is een verrassend boek dat laat zien hoe je heel eenvoudig met zuivere, ... Hogesnelheid wijncursus in een weekend Met Wijn ... bol.com | Wijnkenner in een weekend, Hubrecht Duijker ... ... . Stap voor stap gezond koken. Julie natuurlijk is een verrassend boek dat laat zien hoe je heel eenvoudig met zuivere, ... Hogesnelheid wijncursus in een weekend Met Wijnkenner in een weekend vergaar je zo veel kennis over wijn, dat je je na het voltooien van dit compacte college een wijnkenner kunt noemen. Wijnkenner in een weekend. OMSCHRIJVING. In deel A worden alle ketelappendages beschreven die nodig zijn om de Duplex Yarrow ketel te laten functioneren....