mulders-gm.nl

Schrijfdelicten

PUBLICATIE DATUM februari 2012
BESTANDSGROOTTE 11,90
ISBN 9789081854702
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jantien Dhont
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schrijfdelicten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jantien Dhont. Lezen Schrijfdelicten online is nu zo eenvoudig!

Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Dankzij een beknopte indeling van de meest voorkomende taalproblemen, kan de docent snel verwijzen naar de uitleg die nodig is om fouten te analyseren en te verbeteren. Omdat de student op deze manier gestimuleerd wordt eigen taaldeficiënties aan te pakken, is het leerrendement veel groter. Het boek bevat veel voorbeelden, illustraties en hilarische taalfouten.

...k van Jantien Dhont uitgegeven bij Communicatiereeks ... Publicaties - josjekuenen ... . ISBN 9789081854795 Schrijfdelicten is een instrument om op een adequate en efficiënte manier feedback te geven op taalproducten van studenten. Samenvatting schrijfdelicten en andere samenvattingen voor Nederlands , HBO Rechten. Een korte samenvatting van het boek schrijfdelicten. Koop Schrijfdelicten van Dhont, Jantien met ISBN 9789081854795. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Op deze pagina vind je samenvattinge ... Studystore | Schrijfdelicten, Dhont, Jantien | 9789081854795 ... . Studystore.nl Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Schrijfdelicten, geschreven door Jantien Dhont. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over taal en recht, taal, schrijfdelicten, font...