mulders-gm.nl

Schatgraven ; Buiten haar boekje

PUBLICATIE DATUM 2011-10-02
BESTANDSGROOTTE 6,67
ISBN 9789461701299
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Wendy Etherington
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schatgraven ; Buiten haar boekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wendy Etherington. Lezen Schatgraven ; Buiten haar boekje online is nu zo eenvoudig!

(1) SCHATGRAVEN - Soms lijkt alles tegen te zitten... De carrière van FBI-agent Malina zit in een dip: na een ruzie met haar baas mag ze alleen nog maar suffe zaken oplossen, ergens op het platteland. Het wordt nog erger als ze moet afreizen naar Palmer's Island, het saaiste eiland op aarde. Daar heeft ene Carr Hamilton verdachte dingen gezien, en zij moet uitzoeken wat er aan de hand is. Malina verwacht er weinig van, tot ze Carr ontmoet. Want wat ze ook zal ontdekken... Spannend wordt het in ieder geval! (2) BUITEN HAAR BOEKJE - Met deze hottie hoeft ze niet bang te zijn voor ijs in haar bloed... Oké, erg avontuurlijk is Amber niet. Het liefst zit ze met een boek op de bank. En toch zit die opmerking van haar ex - dat er koelvloeistof door haar aderen stroomt - haar niet lekker. Want stiekem droomt ze van een stomende affaire met de buurman van haar strandhuis, een topsporter met een waanzinnig lichaam. Al blijft dat wel bij dromen. Tot hij voorstelt de nacht samen door te brengen en zij geen reden kan bedenken om te weigeren. Behalve dat ze tóch een saaie boekenwurm is... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

.... Het wordt nog erger als ze moet afreizen naar Palmer's Island, het saaiste eiland op aarde ... Schatgraven ; Buiten haar boekje, Joanne Rock, Wendy ... ... . Daar heeft ene Carr Hamilton verdachte dingen gezien, en zij moet uitzoeken wat er aan de hand is. Schatgraven / buiten haar boekje. (1) SCHATGRAVEN - Soms lijkt alles tegen te zitten... De carrière van FBI-agent Malina zit in een dip: na een ruzie met haar baas mag ze alleen nog maar suffe zaken oplossen, ergens op het platteland. Het wordt nog erger als ze moet afreizen naar Palmer's Island, het saaiste eiland op aarde ... Ebook ePUB: Schatgraven ; Buiten haar boekje - geschreven ... ... . Het wordt nog erger als ze moet afreizen naar Palmer's Island, het saaiste eiland op aarde. Daar heeft ene Carr Hamilton verdachte dingen gezien, en zij moet ... Schatgraven ; Buiten haar boekje Joanne Rock • ebook • epub. ... Spannend wordt het in ieder geval! (2) BUITEN HAAR BOEKJE - Met deze hottie hoeft ze niet bang te zijn voor ijs in haar bloed... Oké, erg avontuurlijk is Amber niet. Het liefst zit ze met een boek op de bank. Soms lijkt alles tegen te zitten... De carrière van FBI-agent Malina zit in een dip: na een ruzie met haar baas mag ze alleen nog maar suffe zaken oplossen, ergens op het platteland. Het wordt nog erger als ze moet afreizen naar Palmer's Island, het saaiste eiland op aarde. Daar heeft ene Carr ... Schatgraven/Buiten haar boekje W. Etherington J. Rock. 0. Verschenen in 2011 bij Harlequin Holland. Gelezen 0 Aan het lezen...