mulders-gm.nl

Geschiedenisstrip / Cleopatra

PUBLICATIE DATUM augustus 2005
BESTANDSGROOTTE 4,47
ISBN 9789054836186
TAAL NEDERLAND
AUTEUR G. Jeffrey
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geschiedenisstrip / Cleopatra in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Jeffrey. Lezen Geschiedenisstrip / Cleopatra online is nu zo eenvoudig!

Geschiedenisstrip - Cleopatra - ISBN 978 90 5483 618 6In dit deel uit de serie Geschiedenisstrip wordt het leven van het de Egyptische koningin Cleopatra als stripverhaal verteld. De serie Geschiedenisstrip biedt een boeiende combinatie tussen feit en fictie. Ieder boek begint met een duidelijke inleiding waar dieper ingegaan wordt op maatschappelijke ontwikkelingen, betrokken personen en geschiedenis. Het aansluitende stripverhaal laat op een beeldende en spannende manier zien hoe het leven van de hoofdpersoon er uit heeft gezien. Het laatste hoofdstuk geeft de afloop van het verhaal weer. De reeks is voorzien van een verklarende woordenlijst en verwijzingen naar andere boeken en websites. Geschikt voor kinderen vanaf tien jaar.

...r; Dan van severen; Tijd maken; Zo Dichtbij; Winnen; Focus & groei; Geschichte der chane der krim; Het idee van het leven; Atlas van het onbekende Hij is oneindig en stralend ... Cleopatra (Boek) door Gary Jeffrey | Literatuurplein.nl ... . Boven in de ster staat de kosmische Christus. Over dit wezen gaat deel 1. Dit boek over het Christusbewustzijn en de weg daarheen, begint met het doel: Christus, en niet met het pad: de inwijdingsweg. Asterix viert zijn zestigste verjaardag. De bestverkochte stripserie ter wereld legt de nadruk steeds meer op fantasie en steeds minder op de historische werkelijkheid. Welkom in de wondere wereld van de kameel. H ... Geschiedenisstrip / Cleopatra, G. Jeffrey | 9789054836186 ... ... . De bestverkochte stripserie ter wereld legt de nadruk steeds meer op fantasie en steeds minder op de historische werkelijkheid. Welkom in de wondere wereld van de kameel. Hoe ziet het leven van een kameel eruit? Wat doen kamelen overdag en 's nachts? Wat eten ze? En waarom kunnen ze zo goed tegen de hitte in de woestijn? Erop en erover (eBook) Erop en erover is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Erop en erover PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Erop en erover...