mulders-gm.nl

Grijs en wijs

PUBLICATIE DATUM augustus 2007
BESTANDSGROOTTE 6,28
ISBN 9789043910347
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Roger Payne
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Grijs en wijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roger Payne. Lezen Grijs en wijs online is nu zo eenvoudig!

Tijdschriften en de meeste boeken voor ouderen richten zich op jongere, actieve senioren, in de leeftijd 50 tot 70. Dit boek is speciaal geschreven voor de 70-plusser voor wie het zelfstandig functioneren en wonen niet altijd makkelijk is.De 70-plusser heeft te maken met een wereld die niet is ingericht op de beperkingen van een oude senior. Ieder hoofdstuk begint met een 'uit het leven gegrepen' telefoongesprekje tussen moeder en dochter. Daarin staat een onderwerp centraal dat vaak een probleem vormt voor de 70-plusser.Vervolgens wordt dit onderwerp verder uitgediept en ten slotte worden er oplossingen en tips aangedragen. Thema's zijn o.a. openbaar vervoer, elektronica, gezondheid, zorgstelsel, fietsen, verhuizen, woonvormen, computergebruik, thuiszorg, mantelzorg, seks, hobby's et cetera.

...voor ouderen richten zich op jongere, actieve senioren, in de leeftijd 50 tot 70 ... 538 beste afbeeldingen van grijs en wijs! - Grijs haar ... ... . Dit boek... 12 mei 2020 - Bekijk het bord "Grijs en wijs" van astridvandenbru op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Grijs, Grijs haar en Grijs haar kapsels. Het Grijs en Wijs Mediafestival werd mogelijk gemaakt door Netwerk Mediawijsheid, Samsung, VodafoneZiggo, SeniorWeb, het Nationaal Ouderenfonds, de Bibliotheek, Digisterker, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De VR-installaties werden mogelijk gemaakt door Dropstuff. 22 apr. 2018 - Beki ... Grijs en wijs: Zo denken jongeren over hun oudere collega's ... . De VR-installaties werden mogelijk gemaakt door Dropstuff. 22 apr. 2018 - Bekijk het bord "grijs en wijs!" van trudytielbeke op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Grijs haar, Grijs en Grijs haar kapsels. Het Grijs en Wijs Mediafestival werd mogelijk gemaakt door Netwerk Mediawijsheid, Samsung, VodafoneZiggo, SeniorWeb, het Nationaal Ouderenfonds, de Bibliotheek, Digisterker, het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De VR-installaties werden mogelijk gemaakt door Dropstuff. Wijs & Grijs Je haar mag dan inmiddels wat gedistingeerder zijn geworden, jou krijgen ze voorlopig toch écht nog niet achter de geraniums. Nu je kinderen het huis uit zijn is het juist tijd om nieuwe avonturen te beleven; je bent hartstikke actief en dat zou je graag zo houden. Grijs en Wijs Mediafestival: Een inspirerend event om te ervaren, proeven en kennis te delen over media.. Een eerste vlog maken als pensionado, een kijkje achter de schermen nemen met mediacoryfeeën uit het pre-YouTube tijdperk of verborgen functies op je tablet ontdekken? Wijs met Media - SeniorWeb en Beeld en Geluid bieden het interactieve zaalprogramma Wijs met Media. Ontdek hoe applicaties werken, hoe je nepnieuws herkent en wat de etiquette is op sociale media. Maar ook hoe je je online veiligheid vergroot. Dit programma begint tijdens de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november). Grijs is wijs. 07/11/2010 om 14:35 door Franciska Bosmans - Print ... Daarom denk ik dat we tegenwoordig modellen en jongere celebrity's zien met rimpeltjes en een vleugje grijs in hun haar....