mulders-gm.nl

Principes van zelfhypnose

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,87
ISBN 9789025289485
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Ronald Shone
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Principes van zelfhypnose in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Shone. Lezen Principes van zelfhypnose online is nu zo eenvoudig!

De principes van zelfhypnoseeen moderne kijk op een oud mysterieDeze gids voor de zelfhypnotiseur bevat heldere en overtuigende informatie over bekende en minder bekende aspecten van hypnose.- . Recent onderzoek naar de werking van onze hersenen en ons zenuwstelsel heeft nieuwe feiten aan het licht gebracht, die van groot belang zijn voor ons begrip van hypnose in het algemeen en zelfhypnose in het bijzonder. Ronald Shone heeft de de resultaten van die moderne ontdekkingen in zijn boek verwerkt en voor u op een rijtje gezet.Basisbegrippen en definities worden duidelijk uitgelegd:- de grondbeginselen van zelfhypnose - de relatie tussen persoonlijkheid en hypnose - de werking van het autonome zenuwstelsel - veranderde bewustzijnstoestanden - diverse discipline-techniekenU krijgt antwoord op vele vragen die voorheen niet beantwoord konden worden. Tot slot geeft Ronald Shone u gedetailleerde stap-voor-stap instructies om een nieuwe vorm van zelfhypnose toe te pas- sen. Zelfhypnose kan u helpen om van het roken of stotteren af te komen, uw gewicht op peil te houden, sportprestaties te verbeteren en uw zelfvertrouwen op te bouwen.Een waardevol boek.

...geleidt je echter op een veilige en vertrouwelijke manier ... De Principes Van Zelfhypnose, Ronald Shone te Koop ... ... . Hij zorgt ervoor dat foutieve gedachtepatronen en belemmerende denkwijzen, die de dieperliggende oorzaak zijn van vele kwalen en problemen, in je onderbewustzijn plaatsmaken voor positieve denkpatronen. Meld je hier aan voor de Online Think And Grow Rich Training: ... De Samenvatting van de 13 principes martijngroenendal. Loading ... Breek door je angst met Zelfhypnose (Audio-seminar, Deel 1) ... van pijn en het makkelijker ontspannen en in slaap va ... Zelfhypnose Leren [Stappenplan] Gids Voor Hypnotische ... ... ... van pijn en het makkelijker ontspannen en in slaap vallen. Je kunt ook je onderbewuste zo activeren dat bijvoorbeeld je creativiteit gestimuleerd wordt. "Kortom, voor iedereen kan op een bepaald moment in zijn leven zelfhypnose heel geschikt zijn", aldus Jos. Het grote voordeel van zelfhypnose is natuurlijk Je krijgt zelfvertrouwen omdat je met de technieken, principes en kennis uit de opleiding altijd je cliënt kan helpen en nooit meer vast komt te zitten. Je leert hoe je je cliënt in trance brengt en ook in diepe hypnose krijgt om vervolgens één van de krachtige technieken te gebruiken....