mulders-gm.nl

Bob Evers - Bob Evers: Een klopjacht op een kapitein

PUBLICATIE DATUM maart 2015
BESTANDSGROOTTE 10,27
ISBN 9789049927172
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Willy van der Heide
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bob Evers - Bob Evers: Een klopjacht op een kapitein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy van der Heide. Lezen Bob Evers - Bob Evers: Een klopjacht op een kapitein online is nu zo eenvoudig!

De opsporing van de Grimbos-schat, die begon in Een motorboot voor een drijvend flesje, wordt in dit boek verder beschreven. Het verhaal gaat verder op het schip De Waterjuffer, dat in het Kanaal door Zuid-Beveland aangemeerd ligt nadat de bende van vier het schip ijlings met medenemen van de Grimbos-schat had verlaten. De door de familie Grimbos, rechtmatige eigenaar van de schat, al eerder ingeschakelde detective Pijnenborg, die op de Waterjuffer opgesloten werd gehouden, licht Jan, Bob en Arie in over de achtergrond van de schatjacht. Eén van de bendeleden, Hennie Schol, is echter teruggekomen en ziet kans de Waterjuffer in brand te steken, waarbij de drie jongens en Pijnenborg ternauwernood kans zien het schip te verlaten.

... der Heide - free mobi epub ebooks download Ik heb me voorgenomen dat dit geen zeurblog wordt! Ik ga het dan ook niet hebben over douches in jachthavens ... Bob Evers - Een klopjacht op een kapitein - MarktPlaza ... . Douches waarvan je zeker weet dat de eigenaar van de jachthaven er nog nóóóit onder heeft gestaan. Want anders zou hij er geen euro voor durven vragen. Maar in plaats daarvan geld toe betalen aan … Lees verder Blog: Klopjacht op een kapitein Bob Evers Een klopjacht op een kapitein. De reeks Bob Evers verscheen in 1949 t/m 1963 in hardcover uitvoering, met stofomslag. In deze uitvoering zijn totaal 32 delen verschenen. Dit is de 1 ... Een klopjacht op een Kapitein - Wikipedia ... . De reeks Bob Evers verscheen in 1949 t/m 1963 in hardcover uitvoering, met stofomslag. In deze uitvoering zijn totaal 32 delen verschenen. Dit is de 1e druk van nummer 14. Een Klopjacht op een Kapitein - Willy van der Heide (1954) Alternatieve titel: Bob Evers 14 . mijn stem. 3,64 (11) 11 stemmen . Nederlands Jeugdboek Avontuur . 190 pagina's Eerste druk: Stenvert & Zoon, Meppel (Nederland) In het holst van een stormachtige, avontuurlijke nacht ... Bob Evers: oude deeltjes van Willy van der Heide, maar ook de nieuwe uitgaven van Peter de Zwaan vindt u op onze website! ... 14 Een klopjacht op een Kapitein. Door: Heide, Willy van der Nieuw. € 3,25. Toevoegen aan winkelwagen. 18 Trammelant op Trinidad. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Bob evers - willy van der heide - 1,50 per stuk, tenzij anders vermeld - 1 avonturen in de stille zuidzee 2 drie jongens op een onbewoond eiland / druk 19-25 de strijd om het goudschip / druk 9 iets beschadigd 1,25 een overval in de lucht/ druk 9 - 5 de jacht op het koperen kanon / druk 16 -24 5 de jacht op het koperen kanon / druk 27 nieuwe uitgave 6 sensatie op een engelse vrachtboot 7 ... In het holst van een stormachtige nacht zitten Arie, Bob en Jan op een motortjalkschip, piekerend over een goudschat… Bob Evers uit Amerika en zijn Nederlandse vrienden Arie Roos en Jan Prins, ... Er volgt een klopjacht op de kapitein om de schat terug te veroveren. Dat lukt! Bob Evers hardcovers Deel Titel Druk Prijs Bijzonderheden nr 4 Avonturen in de Stille Zuidzee vijfde druk 22,50 nette staat, met stofomslag in redelijke staat, hoekjes en onderkant rug beschadigd nr 8 Drie jongens als circusdetective vierde druk 30,00 Nette staat, met stofomslag in redelijke staat nr 12 Kabaal om een varkensleren koffer eerste druk 25,00 Normale staat, met stofomslag in ... Het verschijnsel Bob Evers (1993) ... over Een klopjacht op een kapitein. over Een raderboot als zilvervloot. over Nummer negen seint New York. over Tumult in een toeristenhotel. over Een meesterstunt in Mexico. over Trammelant op Trinidad. over Vreemd krakeel in Californi ......