mulders-gm.nl

Verdriet met mayonaise

PUBLICATIE DATUM juni 2011
BESTANDSGROOTTE 7,90
ISBN 9789049925253
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Carry Slee
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verdriet met mayonaise in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carry Slee. Lezen Verdriet met mayonaise online is nu zo eenvoudig!

Als Leentje haar vaders auto langs de drukke weg geparkeerd ziet staan, is ze blij. Nu kan ze mooi met het meerijden. Maar even later schrikt ze heel erg. Haar vader kust een vrouw, die naast hem zit, en die vrouw is niet haar moeder.

...ise. Als leerkracht lees ik graag de boeken die de kinderen in de klas ook lezen ... bol.com | 9+ Omnibus: Verdriet met mayonaise, Bikkels en ... ... . Op deze manier ben ik op de hoogte van wat hen bezighoudt, maar ook wat hen aanspreekt. Dit boek heb ik met ontzettend veel plezier gelezen, en aan één stuk door. Het is vlot geschreven. Titel: Verdriet met mayonaise Schrijfster: Carry Slee Aantal bladzijdes: 124 Uitgeverij: Van holkema & Warendorf Jaar van uitgave: 1999 Druk: 18e Bijzonder: bekroond door de Nederlandse Kinderjury Samenvatting: De telefoon gaat, het is haar vader die voor de zoveelste keer niet mee eet. Hij moet weer eens overwerken. Verdriet met mayonaise door Carry Slee Door geb ... bol.com | Verdriet met mayonaise, Carry Slee ... ... . Hij moet weer eens overwerken. Verdriet met mayonaise door Carry Slee Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik va...