mulders-gm.nl

Ik geef je vrijheid

PUBLICATIE DATUM 2009-07-01
BESTANDSGROOTTE 4,42
ISBN 9789089890108
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Redactie Happinez
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ik geef je vrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Redactie Happinez. Lezen Ik geef je vrijheid online is nu zo eenvoudig!

De mooiste gedachten en uitspraken uit Happinez over vrijheid staan in dit prachtig vormgegeven boekje. Het bevat teksten over het nemen van ruimte en het stellen van grenzen, want daardoor kun je je vrijheid intact houden. Een boekje vol grenzeloze inspiratie, dat bijzonder is uitgevoerd met glitterdruk op de cover, en als bladwijzer een gekleurd lint heeft met daaraan een peace-teken.

...heid' geef je door aan je kinderen. Ik ben dankbaar omdat het fakkellogo de gevoelens heeft vertaald van zoveel mensen in Nederland ... Wat betekent vrijheid voor jou? - Direct Online Coaching ... . Daarom draag ik dit logo met trots en dankbaarheid. Want we zijn schatplichtig aan hen die voor het 'licht van de vrijheid' hebben gestreden, dat mogen we nooit vergeten. Kidans geeft jou en je kind de innerlijke vrijheid waarmee je alles kunt bereiken. Vanuit pijn en overwinningen heb ik geleerd om te gaan leven vanuit eigen kracht. Ik koos ervoor om in mijn volle kracht en energie te staan en daarmee kinderen en ouders te inspireren op hun weg naar een vrij e ... bol.com | Ik geef je vrijheid, Redactie Happinez ... ... . Ik koos ervoor om in mijn volle kracht en energie te staan en daarmee kinderen en ouders te inspireren op hun weg naar een vrij en blij leven. Net zoals ik dat bij mijzelf deed. Voor mij betekent vrijheid dat ik een keuze heb in hoe ik mij leven leidt. Dat ik zelf kan bepalen wat ik denk, zeg of doe en dat ik de macht heb om te kiezen hoe ik ergens op reageer. Hoe ik denk of wat ik doe is mijn verantwoordelijkheid. Toen ik mij niet vrij voelde, zat ik in een slachtofferrol. Als ik aan kom lopen, staat ze me al op te wachten achter een deur die gesloten blijft tot de verpleegkundige deze open doet en ik naar binnen kan. Na een dikke knuffel gaan we buiten in de tuin, die met een hek omgeven is, in het zonnetje zitten. We kletsen wat bij en ik geef haar de cadeautjes die ik voor haar heb meegenomen. geef je eten, geef je troost En mijn liefde voor jou is meer dan grenzeloos Ik geef je de wereld hij is nu van jou En als het te snel gaat dan wacht ik op jou Ik zal er voor je zijn ieder uur en elk moment Laat pas je hand los als jij zover bent Wanneer je dan wat ouder bent dan zal ik er voor waken Dat ik jou de vrijheid geef je eigen fouten ... Neem deze woorden mee de woestijn in, en leer daar vrijheid - op weg naar het land dat ik je geef. En Mozes daalde de berg, de woestijn in. Tijdens AmstelveenSpreekt bij Boekhandel Venstra op 24 februari 2020 'Stadsverhalen over vrijheid' sprak Werner Pieterse over het oerverhaal van vrijheid, over Mozes en het volk op weg door de woestijn. Dan vergeet ik letterlijk alles en kom ik volledig tot mezelf. Hetzelfde gebeurt wanneer ik een LifeMaster les geef. Voor mijn vriend is vrijheid varen op het water of heerlijk technisch bezig kunnen zijn. Terwijl mijn moeder weer pure vrijheid ervaart als ze op pad is om foto's te mak...