mulders-gm.nl

Gouden Voorleesboeken - Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen

PUBLICATIE DATUM mei 2019
BESTANDSGROOTTE 5,87
ISBN 9789047626503
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dick Bruna
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Gouden Voorleesboeken - Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Bruna. Lezen Gouden Voorleesboeken - Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen online is nu zo eenvoudig!

Ga mee met nijntje en reis naar alle hoeken van de wereld!Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen - Thema van de Kinderboekenweek2019!Nijntje gaat dwars door Europa met de trein, dwars door verschillende Europese landen waarin verschillende talen worden gesproken. Op de Noordpool maakt nijntje vrienden met Umik en leert ze dag zeggen met een neusgroet! In Afrika gaatze op bezoek bij Nina's familie en ontmoet ze Nina's nichtje Manu, die een heel goede drummer is. Met oom vliegenier mag ze met het vliegtuig mee naar het verre oosten. Ze leert eten met stokjes en met haar nieuwe vriendje Taka gaat ze vliegeren in het park met de bloesembomen. Daar leert Nijntje dat draken niet eng zijn maar geluk brengen.Ga mee met nijntje en reis naar alle hoeken van de wereld!

...ld!Het Gouden Boek... Bestel Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen van Dick Bruna ... Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen | Gouden Boekjes ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De prentenboekenserie met het beroemde gouden randje. Mijn verlanglijstje. Voor kinderen. Filmpjes; Muziek; Kleurplaten; Alle Gouden Boekjes; Nieuws; Over; Contact. Gouden Nieuwsbrief; Veelgestelde vragen; Filter View: 24; 48; All; Voeg toe aan verlanglijstje. Voeg toe aan verlanglijstje. Voeg toe aan ... Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen Het Gouden Boek van Nijn ... Gouden Voorleesboeken - Het Gouden Boek van nijntjes verre ... ... . Voeg toe aan ... Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen Het Gouden Boek van Nijntjes verre reizen | Dick Bruna Nijntje gaat dwars door Europa met de trein, dwars door verschillende Europese landen waarin verschillende talen worden gesproken.. Op de Noordpool maakt nijntje vrienden met Umik en leert ze dag zeggen met een neusgroet!In Afrika gaat ze op bezoek bij Nina's familie en ontmoet ze Nina's nichtje Manu, die een heel goede drummer is. Ga mee met nijntje en reis naar alle hoeken van de wereld! Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen - Thema van de Kinderboekenweek 2019! ★GOUDENBOEKJES.COM Eind 1953 verscheen bij De Bezige Bij het eerste Nederlandse Gouden Boekje, Pietepaf, het circushondje.Het was een felgekleurd prentenboek met een simpel verhaaltje, dat uitblonk door helderheid, herkenbaarheid en herhalingen.De jarenlang voortgezette reeks waarvan dit het eerste deeltje was, is een niet weg te denken deel van cultureel erfgoed. Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen. Nijntje gaat dwars door Europa met de trein, dwars door verschillende Europese landen waarin verschillende talen worden gesproken. Op de Noordpool maakt nijntje vrienden met Umik en leert ze dag zeggen met een neusgroet! Nijntje gaat dwars door Europa met de...