mulders-gm.nl

De kinderen van de Rothschildstraat

PUBLICATIE DATUM 2014-12-19
BESTANDSGROOTTE 8,38
ISBN 9789402303971
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Stefanie Zweig
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De kinderen van de Rothschildstraat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefanie Zweig. Lezen De kinderen van de Rothschildstraat online is nu zo eenvoudig!

Boek 21926-1937Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn vrouw Betsy loopt voorspoedig; de zaken gaan goed en het ontbreekt hen aan niets. Hun vier kinderen worden opgevoed door huishoudster Josepha en hun inwonende oudtante Jettchen.Maar dan breekt de oorlog uit. Otto, de oudste zoon, gaat vrijwillig naar het front. Moeder Betsy blijkt onverwacht weer zwanger te zijn. En onder de oppervlakte van de samenleving broeit een toenemend antisemitisme De kinderen van de Rothschildstraat,het vervolg op Het huis in de Rothschildstraat, is het tweede deel van een familiegeschiedenis die vele jaren en generaties omspant. Met een grote liefde voor historische details en een diep gevoel voor menselijkheid beschrijft Stefanie Zweig de lotgevallen van de Sternbergs, een joodse koopmansfamilie die het ongeluk had in de verkeerde tijd te leven.`Een fascinerende familieroman.Berliner Zeitung`Stefanie Zweig schrijft met veel warmte en gevoel.Cosmopolitan`Haar personages zijn kleurrijk en nauwkeurig beschreven.Frankfurter AllgemeineStefanie Zweig (1932, Leobschütz) is geboren in een deel van Duitsland dat na de Tweede Wereldoorlog aan Polen werd toegewezen. Haar familie vluchtte tijdens de oorlog naar Kenia. Eerder schreef ze jeugdboeken en haar tweedelige autobiografie. Ze overleed in april 2014, op eenentachtigjarige leeftijd.

... de Rothschildstraat. 377 afgedrukte pagina's ... De kinderen van de Rothschildstraat eBook by Stefanie ... ... . Boek 21926-1937Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn vrouw Betsy loopt voorspoedig; de zaken gaan goed en het ontbreekt hen aan niets. De kinderen van de Rothschildstraat (E-book (ePUB)) door Stefanie Zweig Taal: Nederlands Uitgave: 2014 ISBN: 978-94-023-0397-1 Free 2-day shipping. Buy De kinderen van de Rothschildstraat - eBook at Walmart.com Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van ... De kinderen van de Rothschildstraat | 9789402303971 | Boekerij ... .com Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn vrouw Betsy loopt voorspoedig; de zaken gaan goed en het ontbreekt hun aan niets. Hun vier kinderen worden opgevoed door kokkin Josepha en hun inwonende oudtante Jettchen. Dan breekt de oorlog uit. Otto, de oudste zoon, gaat vrijwillig naar het ... Fnac: Het huis in de Rothschildstraat ; De kinderen van de Rothschildstraat, Stefanie Zweig, Jantsje Post, Marianne Van Reenen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Frankfurt, begin 20e eeuw. Het leven van de joodse textielhandelaar Johann Isidor Sternberg en zijn vrouw Betsy loopt voorspoedig; de zaken gaan goed en het ontbreekt hun aan niets. Hun vier kinderen worden opgevoed door kokkin Josepha en hun inwonende oudtante Jettchen. Dan breekt de oorlog uit. Otto, de oudste zoon, gaat vrijwillig naar het front....