mulders-gm.nl

Schets van het Nederlands arbeidsrecht

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 8,38
ISBN 9789013045857
TAAL NEDERLAND
AUTEUR H.L. Bakels
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schets van het Nederlands arbeidsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.L. Bakels. Lezen Schets van het Nederlands arbeidsrecht online is nu zo eenvoudig!

Schets van het Nederlands arbeidsrecht 19e druk is een boek van H.L. Bakels uitgegeven bij Uitgeverij Kluwer Bv. ISBN 9789013045857 Het arbeidsrecht, of sociaal recht, neemt een belangrijke plaats in in de curricula van universiteiten en vele instellingen van hoger beroepsonderwijs. Ook in de rechtspraktijk is het onderwerp van groot belang. Deze Schets van het Nederlands arbeidsrecht, waartoe hier ook de werknemersverzekeringen en aanverwante regelingen worden gerekend, is allereerst bedoeld ten behoeve van het onderwijs aan universiteiten en instellingen van hoger beroepsonderwijs. Ook voor het kennisnemen van het Nederlands arbeidsrecht door degenen die in hun dagelijkse werk met toepassing en consequenties van arbeidsrecht geconfronteerd worden, zal dit boek van waarde kunnen zijn. Het notenapparaat wijst de weg naar jurisprudentie en literatuur voor dieper gaande bestudering. Juist daarom kan het boek ook zijn nut hebben voor diegenen die in de rechtspraktijk met toepassing van het arbeidsrecht te maken hebben.

...ocatie: Abonneebundel met samenvattingen per hoofdstuk Inhoud: samenvatting van de 25e druk van Schets van het Nederlandse Arbeidsrecht van Bouwens e ... Samenvatting Verdieping Arbeidsrecht: boek "Schets van het ... ... .a. Vorm: geprint, 65 pagina's Taal: Nederlands Omdat het arbeidsrecht flink is veranderd, is een actuele schets ervan onmisbaar bij uw studie aan universiteit of instelling van hoger beroepsonderwijs. Ook als u in de rechtspraktijk met toepassing van het arbeidsrecht te maken heeft, is dit handboek zeer waardevol. Deze nieuwste druk van de Schets van het Nederlandse arbeidsrecht behandelt alle onderwerpen van het arbeidsrecht inclusief de ... Deze nieuwste dr ... Samenvatting schets van het nederlandse arbeidsrecht druk ... ... . Deze nieuwste druk van de Schets van het Nederlandse arbeidsrecht behandelt alle onderwerpen van het arbeidsrecht inclusief de ... Deze nieuwste druk van Schets van het Nederlandse arbeidsrecht behandelt alle onderwerpen van het arbeidsrecht inclusief de werknemersverzekeringen en aanverwante regelingen, bijgewerkt tot 1 juli 2017. Wetgeving, jurisprudentie en literatuur De auteurs geven een objectief overzicht van het geldend recht. De Schets van het Nederlandse arbeidsrecht biedt een heldere inleiding in dit omvangrijke rechtsgebied. De titel bespreekt niet alleen uitgebreid het individuele arbeidsovereenkomstenrecht (met veel aandacht voor het ontslagrecht), maar ook het arbeidsomstandighedenrecht, het arbeidsmarktrecht, het cao-recht, het medezeggenschapsrecht en de sociale werknemersverzekeringen (Ziektewet, Wet WIA ... Schets van het Nederlandse arbeidsrecht wordt 15 keer aangeboden op Bookmatch. En het Schets van het Nederlandse arbeidsrecht boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Schets van het Nederlandse arbeidsrecht....