mulders-gm.nl

De Draaideur / Druk Heruitgave

PUBLICATIE DATUM januari 2010
BESTANDSGROOTTE 11,74
ISBN 9789023459378
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.F.Th. van der Heijden
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Draaideur / Druk Heruitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F.Th. van der Heijden. Lezen De Draaideur / Druk Heruitgave online is nu zo eenvoudig!

De grote schare liefhebbers van de cyclus De tandeloze tijd mag dit boek niet overslaan. Met zijn debuutroman De draaideur, in 1979 gepubliceerd onder het pseudoniem Patrizio Canaponi, bewees A.F.Th. van der Heijden niet alleen zijn literaire meesterschap, in een gedroomde vorm weefde hij al de motieven samen die in zijn latere werk tot een symfonisch geheel zouden worden georkestreerd. Hier vinden we al de eerste sporen van 'het leven in de breedte', van de roes, die lokt en afschuw wekt.Wanneer Francis, de hoofdpersoon, in de beroemde draaideur van het Amsterdamse Américain zijn spiegelbeeld Sponge ziet, vormt die ontmoeting de opmaat voor een koortsachtig verhaal, waarin de held op een onbewaakt moment door de bodem van de tijd tuimelt.Deze onzekerheid over zijn afkomst stuwt hem terug naar het verleden, naar een geboortekliniek in Rome. Zijn roekeloze vriendschappen en de obscene herinneringen aan zijn verblijf in Rome en Avignon komen naar boven in dit tussenuur, dat de overgang naar de wereld van de volwassenen markeert. Sponge, de man die de hele literatuur als een spons in zich opgezogen lijkt te hebben, begeleidt hem als mentor op zijn moeilijke weg door een wereld waarin alles op zijn kop staat.Van deze mentale reis wordt verslag gedaan in een listig verteld verhaal, waarin lichamelijk verval, nietsontziende erotiek en het gevecht met de tijd de lezer in de ban houden.

...oeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam ... PDF Bali bajes / druk Heruitgave PDF / ePUB - [OPZDW11018] ... . Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt. Defiance / druk Heruitgave Ned Deloach 9789049200596 Conditie: Goed. Editie: Heruitgave. Jaar: 2009. Taal: Nederlands. In de winter van 1941 worden de Joden in Oost-Europa met duizenden tegelijk de dood ... Flip Flink door Paape en Charlier Uitgeverij Dupuis 1 Als reporter de wereld rond Eerste druk van een heruitgave 1980 2 Koers naar het Oosten Eerste druk van een ... Tendens / deel bronnenboek / druk Heruit ... De Draaideur / Druk Heruitgave - A.F.Th. van der Heijden ... ... ... Tendens / deel bronnenboek / druk Heruitgave wordt 4 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Tendens / deel bronnenboek / druk Heruitgave. Karakter / druk Heruitgave van F. Bordewijk kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789038898551....