mulders-gm.nl

Wereldwijd zakendoen

PUBLICATIE DATUM maart 2003
BESTANDSGROOTTE 6,45
ISBN 9789025495428
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Breukel
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wereldwijd zakendoen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Breukel. Lezen Wereldwijd zakendoen online is nu zo eenvoudig!

Wereldwijd zakendoen 1e druk is een boek van Breukel uitgegeven bij Business-Contact. ISBN 9789025495428 We hebben onze verre medemens binnen handbereik: met telefoon, fax of e-mail converseren we als was hij onze buurman. Maar communiceren we ook werkelijk? Missen we niet iets essentieels en maken we geen grove fouten? 'Wereldwijd zakendoen' behoedt u voor misverstanden en onbegrip. In dit boek leest u o.a. over de verschillen tussen een collectivistische en een individualistische samenleving, verschil in tijdbeleving, in man/vrouw- en gezagsverhoudingen. Vervolgens komen de normen en waarden van 19 landen aan de orde waar Nederland nauwe handelsbetrekkingen mee onderhoudt. Welke statusbepalende factoren spelen een rol? Wat is kenmerkend voor de arbeidscultuur? Waar moet u aan denken bij netwerken en het inwinnen van informatie? Ook krijgt u tips op het gebied van kleding, gedragscodes, cadeaus, gebaren en begroetingen. 'Wereldwijd zakendoen' is een heldere en boeiende gids, niet alleen voor de mondiale manager maar voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met andere culturen.

...dt zich hier: Nederland wereldwijd Zakendoen Cultuurverschillen bij zakendoen in het buitenland Wereldwijd zakendoen 1e druk is een boek van Breukel uitgegeven bij Business-Contact ... bol.com | Wereldwijd zakendoen, Lessons Learned ... ... . ISBN 9789025495428 We hebben onze verre medemens binnen handbereik: met telefoon, fax of e-mail converseren we als was hij onze buurman. Wereldwijd zakendoen met De BIZ. Hoe kunnen we je nu beter laten weten wat je van onze netwerkclub kan verwachten, dan door onze leden aan het woord te laten? De BIZ bestaat uit ondernemers die wereldwijd zakendoen en dat maakt onze club uniek. Internationaal zakendoen Waar ter wereld je wilt ondernemen, wij bieden je ondersteuning. In 120 landen wereldwijd kun je gebruikmaken van onze kennis, netwerk en oplossingen. We ... Zakenpaspoort of tweede paspoort aanvragen | Zakendoen ... ... . Internationaal zakendoen Waar ter wereld je wilt ondernemen, wij bieden je ondersteuning. In 120 landen wereldwijd kun je gebruikmaken van onze kennis, netwerk en oplossingen. Wereldwijd zakendoen (Paperback). Wereldwijd zakendoen 1e druk is een boek van Lessons Learned uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789049105945 Wereldwijd... Zakendoen in het buitenland? Via ons heeft u toegang tot een wereldwijd buitenlandnetwerk met ambassades, consulaten, NBSO's, Innovatie Attachés en landbouwraden. De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor ondernemers die internationaal zakendoen. Op het moment krijgen wij veel vragen over corona en het zakendoen met Canada. Wij hebben de belangrijkste vragen en antwoorden voor u verzameld.Laatste update: 1 mei 2020, 20:10 - Eventuele uitzonderingen op inreisverbod. Wereldwijd bankieren met de producten van de Rabobank. Geld overboeken naar het buitenland, betalingen ontvangen of handelsrisico's afdekken: er is altijd een passende oplossing. Wereldwijd zakendoen via één multi-valutarekening . Op zoek naar de perfecte mix om efficiënt én veilig uw valutaconversies en internationale betalingen te regelen? De multi-valutarekening van Franx is het antwoord. Franx hanteert scherpe tarieven per transactie en rekent geen vaste kosten. Bezoek de website Nederland Wereldwijd voor reisadviezen. De website van de Verenigde Naties heeft eveneens statistieken over vrijwel alle landen ter wereld, waaronder economische indicatoren. De website Doing Business van de We...