mulders-gm.nl

Koud Spoor

PUBLICATIE DATUM april 2002
BESTANDSGROOTTE 7,89
ISBN 9789044303896
TAAL NEDERLAND
AUTEUR John Smolens
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Koud Spoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Smolens. Lezen Koud Spoor online is nu zo eenvoudig!

Het is de hevigste sneeuwstorm die men in Michigan in jaren heeft meegemaakt. Drie dagen lang blijft de sneeuw vallen, bossen en huizen metershoog bedekkend. De temperatuur is tot ver onder nul gedaald. De mensen uit de streek zijn zo verstandig om binnen te blijven. Toch is er één man buiten, die gelooft dat de storm hem zal beschermen op zijn gevaarlijke tocht om de vrijheid te herwinnen. Norman Haas zat in de gevangenis voor misdaden die hij zich nauwelijks kan herinneren. Nu wil hij, onder dekking van sneeuw en wind, de waarheid weten. Hij zoekt de confrontatie met zijn broer, zijn ex-verloofde en haar vader.

...e, en de druk om te presteren is hoog. De taskforce is gericht op het traceren van langdurig vermiste personen ... Koud spoor | Dee Henderson | vrouwenthrillers.nl ... . Koud spoor' van Dee Henderson is het tweede deel in de serie over cold case detective Evie Blackwell. Evie Blackwell gaat deel uitmaken van een prestigieuze taskforce, en de druk om te presteren is hoog. De taskforce is gericht op het traceren van langdurig vermiste personen. Geschreven bij Unit plaats delict 2 - Koud spoor 'Koud spoor' is het vervolg op 'Vuurproef'. Beide boeken las ik vrij snel achter elkaar en dat was echt zo heerlijk. 'Koud spoor' is het tweede deel in ... Koud spoor van Carina van Leeuwen | Boek en recensies ... ... . Beide boeken las ik vrij snel achter elkaar en dat was echt zo heerlijk. 'Koud spoor' is het tweede deel in de serie 'Unit plaats delict' en dit boek vond ik misschien nog wel beter dan het eerste boek. Koud spoor' van Dee Henderson is het tweede deel in de serie over cold case detective Evie Blackwell. Evie Blackwell gaat deel uitmaken van een prestigieuze taskforce, en de druk om te presteren is hoog. De taskforce is gericht op het traceren van langdurig vermiste personen. Koud spoor. Terwijl een hittegolf het land teistert worden in Den Haag, verspreid door de stad, vuilniszakken gevonden met afgezaagde lichaamsdelen erin. Wie het slachtoffer is, is onduidelijk. Tegelijkertijd krijgen forensisch rechercheur Renee Spaan en haar collega's te maken met de dood van de zonderling Ewoud Ravensberger. Omdat er twijfels zijn over de doodsoorzaak, wordt er sectie verricht. In Koud Spoor maken we kennis met Jenny Cooper, de nieuwe rechter van instructie in het Engelse Vale District: zij stelt onderzoeken in naar de oorzaak van onnatuurlijke overlijdensgevallen. Meteen in haar eerste week stuit ze op een tweetal overlijdensgevallen van twee tieners. Haar voorganger heeft deze zaak nooit af kunnen maken. - Koud spoor is het 2e boek met hoofdpersoon Ev...