mulders-gm.nl

Bevallen en opstaan

PUBLICATIE DATUM 1984-01-01
BESTANDSGROOTTE 6,70
ISBN 9789035100534
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Spanjer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bevallen en opstaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Spanjer. Lezen Bevallen en opstaan online is nu zo eenvoudig!

Een uitstekend geschreven boek met een gedegen handleiding zijn voor degene die zich goed willen voorbereiden op de bevalling. Door acht vrouwen worden uitvoerig de diverse aspecten behandeld: dl. 1 zwangerschap, dl. 2 bevalling, dl. 3 tijd na de bevalling. Aan de hand van duidelijke illustraties wordt de tekst belicht. Het boek is overzichtelijk ingedeeld, goede index zodat alle trefwoorden direct te vinden zijn. Geen moeilijke woorden, goed leesbaar voor een ieder. Opvallend is dat er ook persoonlijke ervaringen in 't boek zijn opgenomen. Financiële, psychologisch-medische, ethische aspecten komen alle aan bod.

... je net bent bevallen, kun je niet zomaar voluit gaan sporten ... Liefdevolle Geboorte-Digitaal ontwikkelingsprogramma voor ... ... . Je lichaam moet zich eerst herstellen. In het ticketuur Bevallen & Opstaan bevorder je het herstel van jouw lichaam en bouw je jouw conditie op met speciale oefeningen. Bevallen en Opstaan, opnieuw uitgebreide en herziene editie. Bevallen en opstaan, opnieuw uitgebreide en herziene editie jetske spanjer, else de haan, hilda dijk, lilet poortman, aafke gorter. Gelezen Ophalen of Verzenden. € 3,00 28 apr. '20. Groning ... bol.com | Bevallen en opstaan, Spanjer | 9789025426477 ... ... . Gelezen Ophalen of Verzenden. € 3,00 28 apr. '20. Groningen 28 apr. '20. Echt iets voor jou Groningen. Bevallen en opstaan heeft zich een blijvende plaats verworven als handboek voor zwangere vrouwen en hun partners, maar ook voor verloskundigen, artsen en kraamverzorgers. Het boek beschrijft alle fasen van de zwangerschap, de verschillende manieren van bevallen, de voor- en nadelen van thuis- en ziekenhuisbevallingen, de voorbereidingen daarop en mogelijke complicaties. Op Speurders vind je Bevallen en Opstaan. Jetske Spanjer Een uitstekend geschreven boek met een gedegen handleiding zijn voor degene die zich goed willen voorbereiden op de bevalling. Door acht vrouwen worden uitvoerig de diverse aspecten behandeld: dl. 1 zwangerschap, dl. 2 bevalling, dl. 3 tijd na de bevalling. Aan de hand van duidelijke illustraties wordt de tekst belicht. Bevallen en opstaan. Het zou volgens de boekjes een pastelkleurige periode moeten zijn, met kraambezoeken en suikerbonen en tonnen vol geluk. Maar minstens één op de tien vrouwen dondert hard ... Bevallen en Opstaan is een mooi vormgegeven, digitaal programma voor jonge moeders die zich graag waar en wanneer zij dat willen persoonlijk verder willen ontwikkelen. Het programma bevat een uitgekiende mix van informatie, oefeningen/opdrachten en verdieping in de vorm van affirmaties en meditaties dat je helpt om uit je hoofd en in je lijf, bij je gevoel, te komen. De gebruikelijke wijze van bevallen is in de loop der tijd nogal eens veranderd. De visies binnen de verloskunde varieerden van 10 dagen bedrust tot bevallen en ...