mulders-gm.nl

Ik drink niet meer

PUBLICATIE DATUM februari 2019
BESTANDSGROOTTE 9,68
ISBN 9789000367634
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Loïs Bisschop
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ik drink niet meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loïs Bisschop. Lezen Ik drink niet meer online is nu zo eenvoudig!

'Een confronterend verhaal mét humor.' - Wendy Magazine'Een schot in de roos.' - Herman Brusselmans'Ik wil het echte leven, zonder filter, zonder verdoving.'Loïs Bisschop leidt een wild studentenleven met veel ruige uitgaansavonden vol drank en drugs. Op haar achtentwintigste wankelt ze 's middags over straat met haar zoveelste kater die week en beseft ze dat het niet normaal is. Ze besluit op eigen kracht af te kicken, maar stuit op onbegrip van haar omgeving. Het valt toch allemaal wel mee: een black-out krijgen of op de spoedeisende hulp belanden kan de beste overkomen, toch?Weet Loïs nuchter te blijven ondanks de vanzelfsprekendheid van alcohol in ons leven en het verslavingsstemmetje in haar hoofd? En ondanks de vele saboteurs die dingen zeggen als: ga toch weer drinken, dan ben je veel leuker. In deze geactualiseerde editie van Ik drink niet meer beschrijft Loïs op rauwe en hilarische wijze zowel de inzichten die ze tijdens haar afkickproces heeft opgedaan, als de nodige anekdotes uit de tijd van haar alcoholverslaving. Inclusief Loïs' twaalf beste tips om af te kicken en nuchter te blijven!Loïs Bisschop (1985) is afgestudeerd met een documentaire over haar afkickproces. In 2014 debuteerde ze met Ik ben Loïs en ik drink niet meer. In deze nieuwe editie beschrijft ze hoe ze de vijf jaar na het afkicken heeft beleefd.

... titel : Ik ben Loïs en ik drink niet meer ... Waarom moet ik zo vaak en kleurloos plassen? - GoeieVraag ... . ISBN 9789000365869 (paperback) Technische weergave. Besprekingen. NBD ... Ik drink gedurende een aantal jaren zoon 3-4 biertjes per dag met een paar uitschieters bij het uitgaan, maar dit is niet meer dan 10 bier. De laatste weken begin ik echter te merken dat bij precieze taakjes mijn handen beginnen te trillen. Het viel me nu net pas op (ik heb nu 5 bier op) dat mijn handen niet trillen bij een precies taakje. Dus mijn vraag is: kan het echt zijn dat ... Patiënt weigert eten of drinken: wat moet je weten? - Nursing ... . Dus mijn vraag is: kan het echt zijn dat het trillen ... Drink één op één: een glas wijn, glas water, etc. Drink als je dorst hebt geen alcohol. Van alcohol (ook in bier!) krijg je juist meer dorst. Drink je glas niet in een keer leeg, geniet ervan. Bedenk van tevoren op welk tijdstip je stopt met drinken. Drink uit een glas en niet direct uit een fles. Ik drink niet iedere dag maar als ik drink moet het veel zijn en wil ik het echt voelen. En als ik dan gedronken heb weet ik vaak de dag nadien niet meer wat ik gezegd of gedaan heb. En als ik dan mijn vrienden bezig hoor over mijn gedrag als ik drink, schaam ik me echt. Hij dronk zwaar bier, maar dat lust ik niet. Ik dronk dan een paar glazen wijn terwijl we wat zaten te praten of tv keken. Ik was blij omdat hij veel minder op café ging en we meer samen waren. In het begin dronk ik weinig (ik hield niet echt van de smaak), maar na verloop van tijd begon ik meer te drinken om zijn tempo te volgen. Ik dacht dat ik al amper andere dingen dan water dronk. Wellicht waar, maar die 2 koppen thee op een avond niet meer mogen drinken, maakt wel een groot verschil. De hoofdpijn van de eerste dagen zou het gevolg kunnen zijn van het niet meer koffie drinken en dat zou niet veel goeds zeggen over de invloed van koffie op je lichaam. In 2014 debuteerde ze met Ik ben Loïs en ik drink niet meer. In deze nieuwe editie beschrijft ze hoe ze de vijf jaar na het afkicken heeft beleefd. Inkijkexemplaar: Meer teksten en voorbeelden: over de schrijver(s) Loïs Bisschop (1985) beseft op haar 28e dat ze verslaafd is aan alcohol. Maar toch moet ik nog steeds te vaak plassen, ik denk wel om de 10 min of 15 min soms om de 5 min al. Ben nu ookla begonnen met cran berrysap te drinken en hoop dat de klachten na een week weg zijn. als dat niet helpt, weet ik ook niet meer wat ik kan doen. Misschien ligt het wel aan de thee, want dat drink ik elke dag 1 mok van. In theaters drink ik al bijna 15 jaar geen alcohol meer. Omdat ik word gereden, is het risico van doordrinken iets te groot. Dat is niet goed voor je realiteitszin. Ik drink niet meer | ISBN 9789000367634 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....