mulders-gm.nl

Operatie Double Cross

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,74
ISBN 9789026982118
TAAL NEDERLAND
AUTEUR John Altman
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Operatie Double Cross in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Altman. Lezen Operatie Double Cross online is nu zo eenvoudig!

`Mochten er thrillerauteurs zijn die beter schrijven dan John Altman, dan zou ik graag willen weten wie dat zijn. Hij is een opzienbarend nieuw talent.´ Publishing News. Deze debuutthriller creëert de sfeer van Hitchcock en Britse spionagefilms. Wanneer de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, zijn vele Duitse spionnen als mollen ondergedoken in de Amerikaanse samenleving. Een van hen is Katarina Heinrich, die sinds 1933 door het leven gaat als Catherine Danielson. Als huishoudster van een Amerikaanse professor leidt zij een rustig leven, zo rustig dat zelfs haar superieuren in nazi-Duitsland haar vergeten. Dat verandert plotseling, als Katarina met haar baas na tien jaar verhuist naar Los Alamos, waar het ultrageheime onderzoekscentrum is gevestigd voor het Manhattan Project, de codenaam voor de Amerikaanse atoombom. De informatie die Katarina hier weet te verzamelen, wil zij zo snel mogelijk naar Europa brengen. Zij zoekt via haar netwerk contact met de spionagedienst, maar weet niet dat zij middenin Operatie Double Cross is beland: een operatie waarbij alle Duitse spionnen in de geallieerde landen zijn opgespoord en geliquideerd of tot dubbelspion omgevormd. Zij moeten de Duitsers op een dwaalspoor brengen over de geallieerde invasie van Europa. Een van hen is Henry Winterbotham, die zijn eigen redenen heeft om de Duitsers een dienst te bewijzen: zijn vrouw wordt gevangen gehouden in Dachau. Wanneer het pad van Henry dat van Katarina kruist, hebben beiden een geheim in handen dat het verloop van de oorlog kan veranderen en het lot van vele mensen over de hele wereld kan bepalen. Operatie Double Cross is een razend spannende en knap geschreven spionageroman, die een vergelijking met The Eye of the Needle van Ken Follett en Smiley´s People van John le Carré glansrijk kan doorstaan. Een aanrader voor elke liefhebber.

...tie aan de nier. De ingreep vindt onder steriele omstandigheden plaats om infectie te voorkomen ... Boekwinkeltjes.nl - Altman, John - Operatie Double Cross ... . Het inbrengen en het verwijderen van de katheter gebeurt op het Urologisch Behandelcentrum (UBC) onder plaatselijke verdoving of op de operatiekamer (OK) onder algehele narcose of ruggenprik. De arts bespreekt dit vooraf met u. fermorale cross-over bypass Home//Forum//Hart, bloed & bloedvaten//fermorale cross-over bypass googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1478010500310-0'); }); george 18 februari ... Boekwinkeltjes.nl - Altman, John - Operatie Double Cross ... .cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1478010500310-0'); }); george 18 februari 2009 om 21:32 #1 Graag zou ik een reactie willen ontvangen van personen die een dergelijke ingreep hebben ondergaan. Het betreft een bypass van de linker zijde in de onderbuik naar de rechter zijde ... De operatie kan plaatsvinden onder algehele verdoving (narcose) of onder zogenaamde regionale verdoving (via een ruggenprik wordt alleen het onderste gedeelte van het lichaam gevoelloos gemaakt). Of de bypass op de lange termijn doorgankelijk blijft, hangt af van de lengte (hoe korter, hoe beter), de diameter en de kwaliteit van de bypass....