mulders-gm.nl

Kort begrip eigendomsrecht

PUBLICATIE DATUM 2000-01-01
BESTANDSGROOTTE 8,90
ISBN 9789027152558
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kluwer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kort begrip eigendomsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kluwer. Lezen Kort begrip eigendomsrecht online is nu zo eenvoudig!

De intellectuele eigendomsrechten vormen bij uitstek een rechtsgebied dat volop in beweging is. Het bestaat uit een complexe verzameling van enerzijds verdragen, Europese richtlijnen en verordeningen en Nederlandse wetgeving en anderzijds hierop gebaseerd jurisprudentie, die wordt voortgebracht door een keur aan rechtsprekende colleges. In deze achtste druk wordt dit alles opnieuw op heldere en kernachtige wijze op een rij gezet. Alle relevante verdragen en alle nieuwe wet- en regelgeving op nationaal, Benelux- en EG-niveau zijn verwerkt, ook wanneer deze nog in de ontwerpfase verkeren. Er wordt aandacht besteed aan de bescherming van recente technologische ontwikkelingen, zoals topografieën, biotechnologie en computerprogramma's. Dit alles wordt geplaatst in het kader van de aanvullende werking van de onrechtmatige daad, het Europees mededingingsrecht en de mensenrechtenverdragen. De tekst is uitgebreid geïllustreerd met jurisprudentie van de hogere en lagere burgerlijke rechter, het Benelux Gerechtshof en het Europese Hof van Justitie, en van colleges zoals de Octrooiraad en de Reclame Code Commissie. In een kort bestek biedt dit handboek aan studenten een volledige inleiding.

... van het intellectuele eigendomsrecht. Voor de rechtspraktijk is het een onmisbaar naslagwerk, waarin niet alleen de theorie te vinden is: de bewerkers, die voornamelijk in de advocatuur werkzaam zijn, besteden ook ruime aandacht aan de praktische kanten van de rechtshandhaving ... Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht door ... ... . Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht is een handboek dat inzicht geeft in alle vraagstukken op het terrein van het IE-recht. Zowel studenten als professionals kunnen hun voordeel doen met dit boek. Voor studenten biedt dit handboek een volledige inleiding in het intellectuele eigendomsrecht, ... none is een geweldige auteur. Download en lees het boek Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht ... Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht | Boeken.com ... . Zowel studenten als professionals kunnen hun voordeel doen met dit boek. Voor studenten biedt dit handboek een volledige inleiding in het intellectuele eigendomsrecht, ... none is een geweldige auteur. Download en lees het boek Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht in PDF, ePUB, MOBI. Koop Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht (9789013146653) je van Gielen, Ch. Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht biedt een volwaardige kennismaking tot het hedendaagse intellectuele eigendomsrecht. Niet alleen passeren alle relevante verdragen en wet- en regelgeving de revue, ook belicht het handboek juridische grensgebieden zoals het reclamerecht, de ongeoorloofde mededinging en het mededingingsrecht. Dit is de samenvatting van het boek "Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht". De auteur(s) van het boek is/zijn L Wichers Hoeth. Het ISBN van dit boek is 9789013043341 of 9013043348. Deze samenvatting is geschreven door studenten die effectief studeren met de studietool van Study Smart With Chris. In Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht wordt het gehele terrein van het intellectuele eigendomsrecht helder en kernachtig uiteengezet. Het octrooirecht en kwekersrecht, maar ook modellen- en merkenrecht, alsmede auteursrecht, oneerlijke mededingingsrecht en de handhaving van IE-rechten zijn onderwerpen die aan bod komen - net als ontwikkelingen die zich de laatste jaren hebben ......