mulders-gm.nl

Ik ga op reis en laat achter

PUBLICATIE DATUM maart 2011
BESTANDSGROOTTE 12,76
ISBN 9789044331639
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Simone Awhina
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ik ga op reis en laat achter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Simone Awhina. Lezen Ik ga op reis en laat achter online is nu zo eenvoudig!

Simone emigreert op jonge leeftijd met haar vriend Nico naar Nieuw-Zeeland. Maar als Nico overlijdt aan een hersentumor en precies een jaar later haar nieuwe vriend Jason een dodelijk auto-ongeluk krijgt, staat haar leven op zn kop. Simone ontdekt in deze periode de helende kracht van haar stem, wint grote talentenjachten en verhuist naar Amerika om daar als zangeres het geluk te beproeven. In een camper toert ze van optreden naar optreden, dromend van een leven vol glitter en glamour.Als na jaren het echte succes uitblijft, heeft Simone behoefte aan bezinning en besluit ze de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella te gaan lopen. Hartje zomer, ruim achthonderd kilometer, helemaal alleen. De bijzondere mensen die ze onderweg ontmoet, helpen haar elk op hun eigen manier de reis naar binnen te maken. Met het volbrengen van de zware tocht is het rusteloze zoeken voorbij en datgene waar ze jaren naar verlangd heeft, komt bij terugkeer in Nederland geheel onverwacht in haar leven.

... het is ook nog eens een heel leesbaar verhaal ... Ik ga op reis en laat achter eBook door Simone Awhina ... ... . Ik ga op reis en ik laat achter….. door Wim Verbeek | sep 26, 2018 "De ziel is kind van twee werelden. Ze laat zich in de tijd vallen, maar blijft ook engel van de eeuwigheid." Herman Cools. Psychosynthesis, Psychology of the Spirit Dit weekend werd ik verrast door de postbode die mij een pakketje kwam brengen; had ik zowaar een prijsvraag gewonnen en daardoor kreeg ik het boek Ik ga op reis en laat achter... geschreven door zangeres Simone Awhina. He ... bol.com | Ik ga op reis en laat achter, Simone Awhina ... ... ... geschreven door zangeres Simone Awhina. Heel blij was ik ermee. Voor mij was dit mijn laatste 'vakantieweekend'; morgen gaan mijn kinderen weer naar school en dan begint ook mijn gewone ritme weer. Ik ga op reis en laat achter direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Ik ga op reis en laat achter… In de zomerperiode is het altijd wat rustiger op het kantoor waar Jacqueline werkt. Een mooie gelegenheid om op te ruimen. Die opruimsessie doet haar denken aan een pelgrimsreis naar het Schotse Iona. Een steen die je in zee gooit, symboliseert wat je achter wilt laten. Zo kun je een nieuwe start maken. Wat kan ... Ik ga op reis en laat achter bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Ik ga op reis en laat achter Simone Awhina & ISBN: 9789044340235 | Paperback, 352 blz | € 19.99 | 19-06-2013 . BESTELLEN. vorige volgende. Het boek; Als twijfel en wanhoop het leven van Simone beginnen te overheersen, en ze een burn-out nabij is, besluit ze impulsief de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela te lopen. Ik ga op reis en laat achter Kindle-editie Simone Awhina (auteur) Indeling: Kindle-editie. Alle 3 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf Kindle-editie "Probeer het later ... Schrijfster Simone van het boek Ik ga op reis en laat achter is een erg bijzondere persoonlijkheid die vertelt over haar heftige leven en haar ontdekkingsreis naar Santiago de Compostela. Er is een sterk verhaal afgeleverd over Simone''s leven en haar reis en het is ook nog eens een heel leesbaar verhaal. Ik ga op reis en laat achter | ISBN 9789044340235 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ik ga op reis en laat achter | ISBN 9789044331639 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....