mulders-gm.nl

Basisboek open interviewen

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,79
ISBN 9789020727647
TAAL NEDERLAND
AUTEUR D.B. Baarda
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basisboek open interviewen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D.B. Baarda. Lezen Basisboek open interviewen online is nu zo eenvoudig!

Basisboek Open interviewen gaat in op de voorbereidingen voor en het afnemen van een open interview in een tweegesprek. Het boek opent met een interview over belangrijke keuzes die mensen in hun leven maken. Dit thema vormt de rode draad aan de hand waarvan vele aspecten van het open interview worden toelicht. Uitgebreid komen aan de orde: het hanteren van stiltes, het maken van samenvattingen, het doorvragen en het reageren op 'moeilijke situaties'. Veel voorbeelden illustreren de stof. Tevens wordt in globale zin toegelicht hoe het gespreksmateriaal verwerkt en geanalyseerd kan worden. Open interviewen komt optimaal tot zijn recht in samenhang met het boek Kwalitatief onderzoek. Er is veel aandacht besteed aan de didactische opbouw van het boek. Hoofdstukken beginnen met de doelen en begrippen die bekend worden verondersteld, en eindigen met alle begrippen die aan de orde zijn gekomen.

... onderwerpen zijn Of een onderwerp aan bod komt hangt af van specifieke omstandigheden in het veld De manier waarop de onderwerpen aan bod ... Vind basisboek interviewen op Marktplaats - mei 2020 ... ... Het Basisboek Interviewen:- geeft aanwijzingen voor het afnemen van interviews;- is geschreven voor studenten in het hbo en wo, maar is ook interessant voor professionals;- voor iedereen die in het kader van zijn werk open interviews moet afnemen.- vereist geen specifieke voorkennis.Het Basisboek Interviewen behandelt de voorbereidingen voor en het afnemen van een interview. Daarbij komen aan ... Soorten interviews. Ge ... Basisboek open interviewen : praktische handleiding voor ... ... .Het Basisboek Interviewen behandelt de voorbereidingen voor en het afnemen van een interview. Daarbij komen aan ... Soorten interviews. Gepubliceerd op 8 september 2015 door Kirsten Dingemanse. Laatste update op: 9 oktober 2018. Als je hebt besloten dat je interviews gaat houden voor je onderzoek, sta je voor het volgende besluit: welk soort interview ga je gebruiken?De belangrijkste interviewvormen zijn het gestructureerde, het semigestructureerde en het ongestructureerde interview. Basisboek Open interviewen gaat in op de voorbereidingen voor en het afnemen van een open interview in een tweegesprek. Het boek opent met een interview over belangrijke keuzes die mensen in hun leven maken. Dit thema vormt de rode draad aan de hand waarvan vele aspecten van het open interview worden toelicht. Het boek Basisboek open interviewen van - M.P.M. de Goede, D.B. Baarda, A.G.E. van der Meer-Middelburg is samengevat door studenten. Download de samenvatting op Knoowy en begin voorbereid aan uw semester. Basisboek Open interviewen gaat in op de voorbereidingen voor en het afnemen van een open interview in een tweegesprek. Het boek opent met een interview over belangrijke keuzes die mensen in hun leven maken. Dit thema vormt de rode draad aan de hand waarvan vele aspecten van het open interview worden toelicht. 9789020727647 Basisboek open interviewen / d koop je vanaf 9.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Basisboek open interviewen: Praktische handleiding voor het voorbereiden en afnemen van open interviews Stenfert Kroese, Groningen. Leerboek over interviewtechnieken. Baarda, D.B., M.P.M. de Goede en J. Teunissen (2001) * Basisboek kwalitatief onderzoek: Praktische handleiding voor het opzetten en uitvoeren van kwalitatief onderzoek...