mulders-gm.nl

Schetsboek van Jeroen Bosch

PUBLICATIE DATUM september 2015
BESTANDSGROOTTE 12,99
ISBN 9789048721368
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Annemarie Bon
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Schetsboek van Jeroen Bosch in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie Bon. Lezen Schetsboek van Jeroen Bosch online is nu zo eenvoudig!

Jeroen Bosch is een wereldberoemde schilder. Hij leefde ruim 500 jaar geleden in Den Bosch. Er is niet veel over zijn leven bekend, zeker niet over zijn jeugd. Maar als je zijn schilderijen bekijkt, weet je meteen dat hij veel fantasie en talent had. In dit boek lees je over de jonge Jeroen. Het is net alsof je in zijn schetsboek kijkt. Hij schrijft en tekent met veel fantasie en humor over de wereld om hem heen. Zo kom je ook van alles te weten over het leven in zijn tijd: bijvoorbeeld over hoe je als schilder eerst verf en kwasten moest maken, over bedelaars en goochelaars op de markt, en over de bouw van de grote Sint-Janskathedraal. Duik in de wereld van de jonge Jeroen Bosch!

...etsboek van Jeroen Bosch, animatie - YouTube ... Schetsboek van Jeroen Bosch - bibliotheek.nl ... . Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. __count__/__total__ Where music meets your desktop Dansvoorstelling 'Schetsboek van Jeroen Bosch' in Den Bosch. DEN BOSCH - Dans & Balletstudio Geraldine geeft op zaterdag 16 en zondag 17 april een dansvoorstelling over het leven van Jeroen Bosch ... 'Schetsboek van Jeroen Bosch' door Annem ... PDF Lesbrief bij Schetsboek van Jeroen Bosch ... ... 'Schetsboek van Jeroen Bosch' door Annemarie Bon - Onze prijs: €15,95 - In herdruk, verschijningsdatum onbekend De 13-jarige Jeroen Bosch (ik-figuur) wil schilder worden, maar zijn vader vindt dat hij te weinig talent heeft. Lees ook over het leven in Den Bosch rond 1500. Met fantasierijke illustraties naar werk van Jeroen Bosch en enige afbeeldingen van zijn werken. Vanaf ca. 11 jaar. Dit gefingeerd schetsboek wil dan ook meer een beeld ophangen van de manier van leven in de tijd van Jeroen Bosch. Daarenboven wil het informatie meegeven over schilderkunst en de schildersfamilie van Jeroen. De teksten op zich zijn kort en duidelijk, de schetsen en tekeningen nemen het grootste deel van de bladzijden in beslag. Schetsboek van Jeroen Bosch: anno 1463 / Annemarie Bon en Marie José van der Linden(ill.) Het is exact 500 jaar geleden dat Jeroen Bosch - een wereldberoemde schilder - stief. Er is niet zoveel bekend over zijn jonge leven, maar uit zijn schilderijen kan je heel wat informatie halen. Het schetsboek van Jeroen Bosch DVD Alice Jan Svankmajer...