mulders-gm.nl

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015

PUBLICATIE DATUM maart 2015
BESTANDSGROOTTE 7,23
ISBN 9789013127812
TAAL NEDERLAND
AUTEUR I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas. Lezen Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 online is nu zo eenvoudig!

Het Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 is bedoeld voor het HBO-onderwijs (o.a. MER, HRM, SJD, HBO-Rechten), de (rechts)hulpverlener die met het socialezekerheidsrecht in aanraking komt. Het biedt een toegankelijk overzicht van de belangrijkste onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid en de wijze waarop de (decentrale) overheid die onderwerpen aanpakt: kinderen, ouderdom, overlijden, gezondheid en zorg, ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, behoeftigheid, re-integratie en handhaving. Aan de hand van een casus wordt de lezer meegenomen in het socialezekerheidsrecht. Dit boek kenmerkt zich door de vele voorbeelden en is geschreven vanuit de praktijk. Om die reden is bij ieder hoofdstuk ook een voorbeeld van een beschikking, zoals een toekenning kinderbijslag, opgenomen. Voor zover mogelijk bevat elk hoofdstuk eenzelfde opbouw: inleiding, uitvoering en aanvraag, voorwaarden, ingang, hoogte en duur, beëindiging, verplichtingen en jurisprudentie. Ieder hoofdstuk sluit af met kernpunten: een korte samenvatting in overzichtelijke schema's. Socialezekerheidsrecht is veranderlijk. De recente wijzigingen binnen de sociale zekerheid, zoals de invoering van de Participatiewet, de Wet langdurige zorg, de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, de Wet hervorming kindregelingen en onderdelen van de Wet Werk en Zekerheid, zijn tot 15 januari 2015 in dit boek verwerkt. Ieder jaar wordt het Basisboek Socialezekerheidsrecht geactualiseerd.

... is important to study about this book. Subjects like Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 will be dealt with ... Basisboek Socialezekerheidsrecht 2020 door Ildi van ... ... . Buy Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 01 by I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas (ISBN: 9789013127812) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Nederland heeft een uitgebreid stelsel aan wetten en regelgeving op het gebied van de sociale zekerheid. Als onderdeel van het bestuursrecht regelt het Sociaal zekerheidsrecht het geheel aan rechten en verplichtingen van iedereen die te maken heeft met sociale zekerheid: werkgevers, werknemers, arbeidsongeschikten, werklozen, ouderen en zelfstandigen. Noté /5: Achetez Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 de Boetzalaer-Gulyas, I.A.M. van: ISBN: 978901312781 ... 2015 door I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas ... . Noté /5: Achetez Basisboek Socialezekerheidsrecht 2015 de Boetzalaer-Gulyas, I.A.M. van: ISBN: 9789013127812 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Samenvatting sociale zekerheid Boek: basisboek Sociale zekerheid recht 2016 Hoofdstuk 1: inleiding in het socialezekerheidsrecht 1854: de armenwet 1912: Armenwet 1965: Aansluiten algemene bijstandswet 1996: Wet werk en bijstand 2015: Participatiewet Begin 20e eeuw: Diverse wetgeving voor verschillende op SZ gebied: werkloosheid, ouderdom, ziekte. Sociale zekerheidsrecht en andere samenvattingen voor Sociale zekerheidsrecht, Sociaal Juridische Dienstverlening. Samenvatting van het boek basisboek sociale zekerheidsrecht 2016. Bevat alle literatuur die nodig is voor het tentamen SZR. (SJD jaar 1). Op zoek naar een helder naslagwerk over het socialezekerheidsrecht? Deze uitgave biedt een overzicht van alle belangrijke onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid. Dit alles op toegankelijke wijze in begrijpelijke taal. Bovendien brengen de vele praktijkgerichte voorbeelden en verwijzingen naar wet-, regelgeving en jurisprudentie de stof tot leven. Basisboek Socialezekerheidsrecht 2019 ......